0

Gjør hverdagen litt sunnere med tang i mat!

illustration
illustration
illustration
illustration
illustration

Hvordan kan jeg spise tang hver dag?

Den beste måten å spise tang på er litt hver dag! Tang inneholder viktige næringsstoffer som kroppen ikke kan lage selv, så det må komme fra maten. Tang inneholder mye vitaminer, mineraler og mange andre helsestimulerende næringsstoffer, inkludert tarmsunne polysakkarider, hjerneforbedrende omega 3, muskelbyggende aminosyrer og antioksidanter som gir huden lyster. Vi skapte produktene våre for å gjøre det enkelt for deg å tilsette de ernæringsmessige superkreftene til tang til ditt daglige kosthold. Her er våre favorittmåter å spise tang på hver dag.

Frokost

Dryss vår Simply Seaweed i morgen smoothie. Eller på havregryn. Krydre eggene dine med en klype Lofoten Umami.

Lunch

Bruk Smokey Seaweed Salt i salatdressingen. Legg vår butareblad til suppeoppskriften din. Eller lag vår Seaweed Hummus oppskrift og smør den påbrødskiva.

Middag

Krydre de stekte grønnsakene dine med Arctic Seaweed Salt eller bruk vårt Smokey Seaweed Salt som en tørr marinadefor kjøtt. Kok fisken din med en smørklatt og et dryss av Lofoten Umami eller følg oppskriften vår på Dahl med Butare.

Dessert

Dryss vårt Smokey Seaweed Salt over desserten din for en deilig vri eller følg oppskriften vår på sjokolade, tang og avokado brownies.

Snacks

Knask på Smokey Sea Salt-stekt gresskarfrø, lag tangkake, eller dryss Arctic Seaweed Salt over popcorn!