Hjertelig hilsen fra Lofoten

I fiskeværet Napp i Lofoten tar vi sjømattradisjonene et steg videre. Tang og tare er bærekraftig mat for framtiden. Vår visjon er å gi deg spennende og brukervennlige produkter som gjør det lett å ta gode valg for egen helse og havet vårt, samtidig som du nyter god mat.

Vi håndplukker og høster viltvoksende tang og tare i en av verdens sterkeste tidevannsstrømmer. Det rene, kalde og næringsrike vannet gir perfekte vekstforhold og topp kvalitet.

lofoten-seaweed-norway

Starten på livet i fjæra

Starten på livet i fjæra Lofoten Seaweed er bygget på kjærlighet for ren mat og rent hav. Vi vokste opp i svært ulike kulturer og på hver vår side av kloden. Det har gitt oss et sterkt vennskap og unikt utgangspunkt for å kombinere verdens beste råvarer og verdens eldste tradisjoner. Vi kunne ikke la være å gi deg muligheten til å nyte havets supermat. Derfor høster vi og teamet vårt tang og tare med kalde fingre og varm omtanke for det rike økosystemet i Lofoten.

Les mer om oss

Instagram
Instagram did not return a 200.

Follow us

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Meld deg på for Nyhetsbrev