fbpx
0
Fri frakt for order over 300kr i Norge
NO EN

Nye krydderblandinger klar til bruk!

Endelig kan vi dele nyheten om hva vi har jobbet med siste året!! Her er vår spennende krydderserie med innovativ emballasje som gjør det enkelt å bruke tare i egen matlaging. Å spise bærekraftig, næringsrik og velsmakende mat er viktig for mange. Tang og tare er råvarer som «tikker» alle boksene og som både forskere* og regjering** mener vi bør spise mer av. Men i mangel på tradisjon for å spise tang og tare er det ikke alltid så enkelt å vite hvordan man kan gjøre det. – Mange vil, men syns det er vanskelig å få til. Vi har derfor fokusert på å gjøre det superenkelt for ALLE der hjemme, og lanserer nå en ny krydderserie i helt ny og smart emballasje som gjør det lettvint å bruke tare som del av et vanlig kosthold. Krydderblandingene som er på vei ut i markedet inneholder 100% naturlige og nøye utvalgte urter og krydder i tillegg til tare fra Lofoten. Produktene kommer i variantene «Wok & Greens», «Fish & Seafood» og «BBQ & Meat» og smaker selvfølgelig helt fortreffelig. Taren tilfører nemlig den gode naturlige umami-smaken i tillegg til tarens mange nyttige næringsstoffer.

Med sprekt design og smekker emballasje med innovativ åpningsmekanisme fra https://pushdose.com/ er den nye produktserien klar til å revolusjonere krydderhylla i butikker over hele landet. Lofoten Seaweeds krydderserie kan fra i dag kjøpes i vår nettbutikk og består av: Wok & Greens: Forfriskende krydder til grønnsaker. Passer godt til nudler grønnkålsnacks & dip. Fish & Seafood: Sprettent og friskt krydder til fisk og skalldyr. Passer til supper, marinade, fisketaco. BBQ & Meat: Hot og godt krydder til kjøtt og kylling. Passer til bønner, grønnsaker, tofu, marinade

Hvorfor skal vi spise mer tang? – Verdens mest næringsrike plante og rik på jod. – Høyt innhold av naturlig umami – Krever ikke plantevernmidler eller antibiotika – Krever ikke av ferskvann og utarming av landjorda

*Gjennom Blue food assesment (Stockholm Resilience Centre, Center for Ocean Solution & Center on Food Security and the Environment ved Stanford University og EAT foundation) har verdens ledende forskere konkludert med at verden må øke sjømatkonsumet og benytte seg av flere arter i verdikjeden som tang og tare, skjell og bløtdyr for å oppnå et sunnere og mer bærekraftig matsystem. **I Regjeringens Havbruksstrategi slås det fast at Norge skal legge til rette for økt forskning på, og mer næringsaktivitet knyttet til, tang og tare og nye marine ressurser.