fbpx
0
Fri frakt for order over 300kr i Norge
NO EN

Engros

Vi seller produktene våre over hele Europa! Tang er velsmakende, bærekraftig supermat som tilfører farge, konsistens og dybde i maten din. Bli en forhandler med oss og ta del i tangeventyret. Se produktkatalogen vår her.

Forhandlere

Innpakningen vår er inspirert av havet, og det helt spesielle lyset til de arktiske vinterne. Den har en vakker, myk, matt finish, og kommer i et iøynefallende design som virkelig skiller seg ut i hyllene. Det meste av innpakningen vår er 100% plastfritt og resirkulerbart. Vi produserer også duftlys og såper, som er helt unike gaver.

Professionelle Kokker
Vi føler oss priviligerte som får forsyne noen av Norges mest innovative og kreative kokker. Vår trøffeltang ble blant annet brukt i Bocuse d’Or “Chef of the Year 2017” Konkurranse, og satte lista høyt for de resterende produktene våre. Vi er stolte som får jobbe med utrolige kokker som Øyvind Dalelv på Statholdergaarden, Ola Klepp på Renaa og Roy Magne Berglund på Lofoten Food Studio. Vi ser frem til å jobbe med deg!

Matprodusenter
Å spise tang handler om mer enn bare sushi. Tang er en av de mest allsidige grønnsakene på planeten. Den fungerer som en naturlig smaksforsterker, og tilfører en ny smaksdimensjon i dine kulinariske kreasjoner. Vi forsyner kreative matprodusenter som Craig Alibone, Lofoten Gårdsysteri og Sørlands Chips, som lager alt fra tangsjokolade til tangchips og tangost!


Vi tilbyr åtte forskjellige typer tang som kan kjøpes i bulk, kan tilby hele blad eller møllet. Volumet tilpasses deres behov. Ta en prat med oss via sales@lofotenseaweed.com for å få mer informasjon og priser. La oss prate tang sammen!