Bruksområder:
I Japan kalles denne typen dryss for furikake og brukes som smaksforsterker og for å øke næringsinnhold i risbaserte retter. Krydderet egner seg veldig godt til sjømat - fra kongekrabbe til laksefilet. Ønsker du et ekstra godt smørbrød kan du toppe både avokado, reker og egg med et smakfullt dryss fra havet. Elsker du sushi? – perfekt finish på makirullen!
Ingredienser:
Sesamfrø(hvite/sorte) (14%), tørrfisk fra Lofoten (19%), Butare (alaria esculenta) (58%) og Søl (palmaria palmata) (9%)
Allergier:
Sesamfrø, fisk og skalldyr
Oppbevaring:
tørt og forseglet, unngå sollys
Vekt:
40g
Næringsinnehold:
Type | Per 100g | Per servering (1/3 t-skje) |
---|---|---|
Energi (KJ) | 1034 | 5.5 |
Fett (g) | 10 | 0.05 |
Karbohydrater (g) | 11.6 | 0.06 |
ink. sukker (g) | 0.2 | 0 |
Fiber (g) | 27 | 0.14 |
Protein (g) | 22.9 | 0.12 |
Salt (g) | 2.5 | 0.01 |
Jod(mg) | 29 | 0.15 |
% DRI (0.15mg) | 100% |