fbpx
0
Fri frakt for order over 300kr i Norge
NO EN

Økologisk butare

6.83

Håndhøstet, økologisk butare med mild og behagelig smak av havet! Smakfull og næringsrik ingrediens som kan benyttes som en grønnsak i supper, salater, wok og gryter. Tare brukes mye i asiatiske retter, men her er det kun fantasien som setter grenser! Passer ypperlig veganere og vegetarianere som har behov for naturlige vitaminer, mineraler og jod i kostholdet.

Kategorier: , , Stikkord: ,

Hvordan bruke butare:

Bløtlegges i 15 minutter og forvelles noen minutter. Brukes som grønnsaker i enhver rett. Kan også brukes tørket som krydder– knuses og drysses rett i oljer, marinader og sauser.

Kan brukes i flere asiatiske retter som koreanske eggeruller eller denne smakfulle risgrøten med sopp!

Allergier:

Kan inneholde spor av skalldyr

Vekt: 25 gr

Oppbevaring: Tørt og forseglet, unngå sollys

Advarsel:

Dette produktet inneholder 89 mg jod per 100 g. Anbefalt daglig inntak er 0,15 mg og det tolerable øvre inntaksnivået er 0,60 mg. For mye jod kan påvirke skjoldbruskkjertelen.

Næringsinnehold:

Type Per 100g Per serving (0.3 grams)
Energi (KJ) 861 2.8
Fett (g) 2.2 0.01
Karbohydrater (g) 17 0.06
ink. sukker (g) 0.1 0
Fiber (g) 40.8 0.13
Protein (g) 10.1 0.03
Salt (g) 3.5 0.01
Jod (mg) 46.4 0.15
% DRI (0.15mg) 99%
Vekt 25 g