Hvordan bruke butare:
Bløtlegges i 15 minutter og forvelles noen minutter. Brukes som grønnsaker i enhver rett. Kan også brukes tørket som krydder– knuses og drysses rett i oljer, marinader og sauser.
Kan brukes i flere asiatiske retter som koreanske eggeruller eller denne smakfulle risgrøten med sopp!
Allergier:
Kan inneholde spor av skalldyr
Vekt: 25 gr
Oppbevaring: Tørt og forseglet, unngå sollys
Advarsel:
Dette produktet inneholder 89 mg jod per 100 g. Anbefalt daglig inntak er 0,15 mg og det tolerable øvre inntaksnivået er 0,60 mg. For mye jod kan påvirke skjoldbruskkjertelen.
Næringsinnehold:
Type | Per 100g | Per serving (0.3 grams) |
---|---|---|
Energi (KJ) | 861 | 2.8 |
Fett (g) | 2.2 | 0.01 |
Karbohydrater (g) | 17 | 0.06 |
ink. sukker (g) | 0.1 | 0 |
Fiber (g) | 40.8 | 0.13 |
Protein (g) | 10.1 | 0.03 |
Salt (g) | 3.5 | 0.01 |
Jod (mg) | 46.4 | 0.15 |
% DRI (0.15mg) | 99% |