0

Lofoten Seaweed nå på Amazon!

illustration
illustration
illustration
illustration

ARCTIC TANG SUPERFOOD LANDER PÅ AMERIKANSKE BORD

Norsk-kvinne-eide Lofoten Seaweed-merke nå tilgjengelig på Amazon Grocery

Lofoten, Norge, 3. september 2021- Det mest næringsrike planten på planeten er nå tilgjengelig over hele verden, og direkte til deg på Amazon Prime i USA. Fra en liten fiskeby i Nord-Norge høster Lofoten Seaweed™ bærekraftig rent, naturlig og ernæringsrikt tang, som brukes til salter og krydder til forbruker- og restaurantmarkedet. Det er nesten ingen tallerken, smoothie, suppe eller avokado toast som tang ikke legger til næring og deilig smak til.

Lofoten Seaweeds mest populære produkter: Simply Seaweed Blend, Smokey Seaweed Salt og Arctic Seaweed Salts, kan kjøpes direkte på Amazon. Mer av merkevarens linje forventes å følge i de kommende månedene for rask landsomfattende levering. Dette inkluderer en hel katalog med pastaer, sjokolade, hjemmevarer og oppskrifter i nettbutikken for bedriftsgaver og engrosforespørsler.

Dette er ikke som alle andre tang og tare- produkter. Lofoten Seaweed dyrkes, høstes og pakkes i lofotens vakre øyer. Det er hjem til en av verdens sterkeste tidevannsstrømmer, og dette raskt rennende, næringsrike vannet gir optimale vekstforhold for tang og tare. Produksjonen er basert på bærekraftige høstingsmetoder, samtidig som økosystemet overvåkes nøye for å sikre minimal påvirkning. I tillegg er tang sertifisert økologisk, har full sporbarhet og minimal bruk av plast!

“Hvis noen plante er verdig begrepet “supermat”, er det tang, like mye for sine miljømessige fordeler som sine potente ernæringsmessige egenskaper” – Dr. Gunhild Stordalen, grunnlegger og CEO hos EAT Foundation.

For alle som elsker furikake, umami smaker og alt Norsk, prøv Lofoten Seaweeds unike blandinger.

Klikk her for Mediefotobibliotek

Om Lofoten Seaweed™:

Arktisk Norge møter japanske tradisjoner i disse førsteklasses strøene laget med håndhøstet og lokalt oppdrettet tang fra avsidesliggende Lofoten. Lofoten Seaweed ble grunnlagt av to kvinnelige gründere og bestevenner, som kombinerer sin kjærlighet til havet og lidenskap for mat for å sette tang på hvert bord. Tang er en bærekraftig og planetvennlig supermat fullpakket med næringsstoffer som vitamin B12, omega-3, magnesium, jod og inneholder mindre salt enn tradisjonelt bordsalt.