Ønsker du litt mer umami i hverdagen? Vi har laget en håndfull inspirerende oppskrifter som hjelper deg å integrere havets grønnsaker i maten din. Enten det er frokost, lunsj eller middag, har vi en deilig tangoppskrift til deg!
Bli inspirertAngelita er fiskerdatter, vokste opp som ung tungeskjærer, lineegner og tørrfisklegger i fiskeværet Napp. Å leve av havet var en livsstil for hennes kystfiskerfamilie og er fundamentet for hennes engasjement for havet og nysgjerrigheten for tang som fremtidens mat. Tamara vokste opp på New Zealand der hennes japanske mor serverte tang og tare til nesten alle måltider. Det algebaserte kostholdet og de japanske mattradisjonene har hun heldigvis tatt med seg til Norge.
Les mer om vår historie.
Vår koselige butikk i Napp er full av innovative tangprodukter og gaver fra lokale kunstnere. Hvis du vil lære mer om tang, eller leter etter en spesiell suvenir, kom og hilse på!
ÅpningstiderTang er det mest næringsrike plante på planeten, med noen arter som inneholder mer protein enn kjøtt, mer kalsium enn melk og mer omega-3 enn fisk. Vår tang er sertifisert økologisk, og vår produksjon fokuserer på bærekraftig høsting, sporbarhet og minimal bruk av plast.