fbpx
0
Available to buy on Amazon.com for US customers
International shipping available

Sukkertare

5.69

Hel sukkertare. Oppkalt etter sin karakteristiske sødme, som kommer fra det naturlige sukkeret mannitol. Prøv noe nytt på kjøkkenet med denne deilige havgrønnsaken.

Kategori: Stikkord: ,

Hvordan  bruke sukkertare i mat

Sukkertare, som japansk kombu, er en utmerket base for supper og buljonger. Den har tykkere blader som er gode til å pakke inn og dampe kjøtt, fisk og grønnsaker i. Bløtlegg over natten, skjær i skiver og bland i coleslaw for ekstra crunch!

Ingredienser: Hel sukkertare, kjent som Saccharina latissima.

Allergier: Kan inneholde spor av skalldyr

Oppbevaring: tørt og lukket

Vekt: 25g

Advarsel: Sukkertare er naturlig meget høy på jod. Vi anbefaler å bløtlegge i vann først. Bløtlegging av sukkertare i ett minutt i lunket vann reduserer jod innholdet med opptil 80%.

For mye jodinntak kan påvirke skjoldbruskkjertelen. Anbefalt daglig inntak 0,15 mg, øvre grense 0,6 mg.

Select your currency
EUR Euro