fbpx
0
Fri frakt for order over 300kr i Norge
NO EN

Sukkertare

6.83

Hel sukkertare. Oppkalt etter sin karakteristiske sødme, som kommer fra det naturlige sukkeret mannitol. Prøv noe nytt på kjøkkenet med denne deilige havgrønnsaken.

Hvordan å bruke sukkertare

Sukkertare, som japansk kombu, er en utmerket base for supper og buljonger. Den har tykkere blader som er gode til å pakke inn og dampe kjøtt og grønnsaker på. Bløtlegg over natten, skjær i skiver og legg til coleslaw for ekstra crunch!

Ingredienser: Hel sukkertare, kjent some Saccharina latissima.

Allergier: Kan inneholde spor av skalldyr

Oppbevaring: oppbevares tørt og lukket

Vekt: 25g

Advarsel: Sukkertare er naturlig høy i jod. Vi anbefaler å bløtlegge i vann først. Bløtlegging av sukkertare i ett minutt i 45C vann reduserer jodinnholdet med 80%.

For mye jodinntak kan påvirke skjoldbruskkjertelen. Vi anbefaler deg å bruke maksimalt 1/5 teskje per person per dag.

Vekt 25 g