fbpx
0
Available to buy on Amazon.com for US customers
International shipping available

Fingertare

5.69

Hel tørket fingertare. Rik og velsmakende, full av umami med hint av sopp. Smaker lett av  hav eller sjømat, men ikke “fiskesmak”.

Prøv noe nytt med økologisk fingertare fra Lofoten.

Kategori: Stikkord: ,

Hvordan  bruke fingertare i mat

Fingertare,  er som japansk kombu,  en utmerket base for supper og buljonger. La den småkoke i 30 minutter for å lage dashi - basen for en mengde asiatiske supper og gryteretter. Syltet fingertare er også et flott tilbehør til salater og smørbrød - sjekk ut våre oppskrifter på nettsiden for flere detaljer!

Ingredienser: Hel fingertare, kjent som Laminara digitata.

Allergier: Kan inneholde spor av skalldyr

Oppbevaring:  tørt og lukket

Vekt: 35g

Advarsel: Fingertare er naturlig høy på jod. Vi anbefaler å blanchere før du spiser. Blanchering av tare kan redusere jodinnholdet med opptil 90 %.

For høyt jod inntak kan påvirke skjoldbruskkjertelen. Anbefalt daglig inntak 0,15mg, øvre grense 0.6mg.

Select your currency
EUR Euro