fbpx
0
Fri frakt for order over 300kr i Norge
NO EN

Fingertare

6.83

Hel tørket fingertare. Rik og velsmakende, full av umami med smaker av sopp. Briny, men ikke fishy. Prøv noe nytt med økologisk fingertare fra Lofoten.

Kategori:

Hvordan å bruke fingertare

Fingertare, som japansk kombu, er en utmerket base for supper og buljonger. La småkoke i bare 30 minutter for å lage dashi - basen for en mengde asiatiske supper og gryteretter. Syltet fingertare er også et flott tilbehør til salater og smørbrød - sjekk ut vår oppskrifteside for flere detaljer!

Ingredienser: Hel fingertare, kjent som Laminara digitata.

Allergier: Kann inneholde spor av skalldyr

Oppbevaring: Oppbevares tørt og lukket

Vekt: 35g

Advarsel: Fingertare er naturlig høy i jod. Vi anbefaler å bløtlegge i vann før du spiser. Å bløtlegge fingertare i ett minutt i 45C vann reduserer jodinnholdet med 80%.

For mye jodinntak kan på vrike skjoldbruskkjertelen. Vi anbefaler deg å bruke maksimalt 1/5 teskje per person per dag.

Vekt 35 g