fbpx
0
Fri frakt for order over 300kr i Norge
NO EN

Tangeriet, vår unike pop-up restaurant i Lofoten

illustration
illustration
illustration
illustration
illustration
illustration
illustration

Vi har ønsket velkommen til en helt spesiell matopplevelse denne sommeren i sesongens pop-up restaurant. Vår internasjonale kokk, Jacek Kukiełka, tryllet med tang i sin 3 retters smaksmeny.
 
Lofoten Seaweed kombinerer verdens beste råvarer med verdens eldste tradisjoner.

Jacek har lidenskap for lokale råvarer og sanking i naturen. Han har 14 års erfaring fra alle verdens hjørner, bl.a Japan, Vietnam og Michelin restaurant i Finland. Han har en unik måte å kombinere asiatiske og nordiske smaker – som er Lofotens Seaweeds egen signatur.
 
På menyen finnes det lokalmat og håndhøstet tang fra Nappstraumen. I løpet av kvelden blir du kjent med ulike arter, inkludert kokkenes favoritt trøffeltang, søl – vikingenes ølsnacks og butare med lange brukstradisjoner hos både folk og fe.

Selv om vi nå offisielt har stengt sommerens braksuksess, med 5-stjerners vurdering på TripAdvisor, er vi glad for å annonsere at vi vil holde åpent hele September for grupper og arrangementer!
 
Velkommen til en enestående smaksopplevelse i vårt sjarmerende lokale på Napp.
 
@tangerietlofoten
 
For reservasjon og informasjon, kontakt oss på post@lofotenseaweed.com

[]
×
Sign up to our newsletter and

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×