0

Coleslaw med butare

coleslaw with sugar kelp on a plate
Den perfekte side-retten til vår saftige veganske risburger. Kan også nytes alene eller i kombinasjon med andre retter.

Gir 8 porsjoner
10 minutter, lett å lage

Ingredients:

400g hvitkål
100g gulerot
30g tørket butare
4 ts majones
3 ss olivenolje
2 ss hvitvins eddik
2 ts salt
2 ts sukker
3 vårløk

Directions:

1)
Bløtlegg butare i kaldt vann i en time
2)
Skrell gulrot og ta bort ytterste blad på kålen, skjer i tynne skiver.
3)
Skyll sukkertare med kaldt vann, tørk med klut og kutt i tynne strimler.
4)
Bland maiones med salt, sukker, eddik og olivenolje.
5)
Miks sammen alle grønnsaker med dressing og bland godt.
6)
Dekorer din colslow med finhakka vårløk.

Oppskrifts produkt

Håndhøstet, økologisk butare med mild og behagelig smak av havet! Smakfull og næringsrik ingrediens som kan benyttes som en grønnsak i supper, salater, wok og gryter. Tare brukes mye i asiatiske retter, men her er det kun fantasien som setter grenser! Passer ypperlig veganere og vegetarianere som har behov for naturlige vitaminer, mineraler og jod i kostholdet.
60kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss