fbpx
International
shipping
0
-->

Simply Seaweed risburger

Simply Seaweed Rice Burger

Simply Seaweed risburger

Ingredienser:

  • 4 ss Simply Seaweed + 8 ss vann
  • 2 ss malt linfrø + 6 ss vann
  • 2 dl kokt ris
  • 1 løk
  • 3 hvitløksfedd
  • 1 gulrot
  • 0,5 dl havremel / malt havre
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl solsikkefrø
  • olivenolje
  • en klype røkt paprikakrydder
  • salt og pepper
  1. Bland Simply Seaweed med 8 ss vann og linfrø med 6 ss vann. Sett til side.
  2. Rist solsikkefrøene i en tørr panne, og sett til side.
  3. Finhakk løk, hvitløk og gulrot. Stek i en panne med litt olivenolje.
  4. Bland alle ingrediensene i en stor bolle og la blandingen avkjøles i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  5. Fukt hendene dine og form burgere. Hvis burgere faller fra hverandre kan du tilsette litt mer havremel.
  6. Stek burgere på en panne med litt olivenolje på middels varme, ca. 2 minutter per side. Kan evt stekes i ovn på 180 grader i 20 minutter eller til de er gyldenbrun.

Select your currency
NOK Norske Kroner
EUR Euro