fbpx
0
-->

Simply Seaweed risburger

Simply Seaweed Rice Burger
Vegansk risburger med masse smak!
Deilig, sund risburger med plantebaserte ingredienser. BEdre for miljøet og bedre for deg!

Ingredients:

4 ss Simply Seaweed + 8 ss vann
2 ss malt linfrø + 6 ss vann
2 dl kokt ris
1 løk
3 hvitløksfedd
1 gulrot
0,5 dl havremel / malt havre
2 ss soyasaus
1 ss sitronsaft
1 dl solsikkefrø
olivenolje
en klype røkt paprikakrydder
salt og pepper

Directions:

1)
Bland Simply Seaweed med 8 ss vann og linfrø med 6 ss vann. Sett til side.
2)
Rist solsikkefrøene i en tørr panne, og sett til side.
3)
Finhakk løk, hvitløk og gulrot. Stek i en panne med litt olivenolje.
4)
Bland alle ingrediensene i en stor bolle og la blandingen avkjøles i kjøleskapet i minst 30 minutter.
5)
Fukt hendene dine og form burgere. Hvis burgere faller fra hverandre kan du tilsette litt mer havremel.
6)
Stek burgere på en panne med litt olivenolje på middels varme, ca. 2 minutter per side. Kan evt stekes i ovn på 180 grader i 20 minutter eller til de er gyldenbrun.

Oppskrifts produkt

Vegansk tangdryss bestående av våre favoritter – søl og butare. Et smakfullt og næringsrikt dryss om er en perfekt superfood!
kr145.00
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss
[]
×
Enter your email to add this item to cart

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×