0

Fra Lofoten til den Fransk Riviera

illustration

På den solfylte middelhavskysten av Frankrike kan du nyte mangfoldet av havet, inkludert villhøstet tang fra Lofoten. Der finner du den verdenskjente kokken Mauro Colagreco’s nyeste satsing: Restaurant Ceto.

Inspirert av havet vil menyen deres feire hele det interkontinentale havet, som omgir oss, i henhold til årstidene. Mer enn bare en restaurant vil Ceto ha sitt eget marine kulinariske verksted og huse et modningskammer for forskning og utvikling av regionens akvatiske arter.

Moderne mat handler om bærekraft. Det handler om å slå sammen langlivede mattradisjoner med det moderne, skape varige bedrifter og mat som kan opprettholde oss lenge inn i fremtiden.

Vi er stolte av å forsyne Restaurant Ceto med vår trøffel tang. Nå har den hovedrollen som et tillegg i denne 2-måneders modne tunfiskretten som en tangdressing.

Pictures from @restaurantceto on Instagram.

Tang fortjener sin plass sammen med andre typer sjømat, og vi er glade for å se flere kokker og restauranter lage spennende retter med denne fantastiske ingrediensen. For å endre matvaner trenger vi adopsjon i alle deler av næringsmiddelindustrien, fra Michelin-stjerneverdige retter til hverdagsmåltider.

Den kulinariske verden er i endring, og det er kokkene som virkelig baner vei for resten av næringsmiddelindustrien – introduserer og bruker bærekraftige, sesongbaserte råvarer.

For tang-nysgjerrige kokker der ute, skyt oss en e-post på post@lofotenseaweed.com for å se hvordan vi kan jobbe sammen.

– From Lofoten, Weed Love.