0

Lag din egen Gaveeske

20.8548.24

Lag din egen unike gave fra havet. Velg en  kombinasjon av sjokolade, tangdryss og såpe for å skape den perfekte gaven. Alt er håndhøstet og pakket i Lofoten.

 

Nullstill
Produktnummer: 210 Kategori: Stikkord: , , ,

NO:

Lag en tilpasset gaveeske med opptil tre tangprodukter fra vårt sortiment. Gled dine kjære med et personlig utvalg av tanggodbiter, pakket i vår stilige gaveeske.

Finner du ikke gaveeskekombinasjonen du ønsker på denne siden? Ikke noe problem! Send oss en e-post på sales@lofotenseaweed.com med ønsket kombinasjon for bestilling.

For større bestillinger, som for eksempel goodiebags eller firmagaver, kontakt sales@lofotenseaweed.com med ønsket kombinasjon og beløp for et prisoverslag.

SE:​

Skapa en skräddarsydd presentförpackning med upp till tre tångprodukter ur vårt sortiment. Gläd dina nära och kära med ett personligt urval av tånggodis, förpackade i vår snygga presentförpackning.
Hittar du inte den presentaskkombination du vill ha på den här sidan? Inga problem! Maila oss på sales@lofotenseaweed.com med önskad kombination att beställa.
För större beställningar, som goodiebags eller företagspresenter, kontakta sales@lofotenseaweed.com med önskad kombination och summa för en prisuppskattning.