3

Trøffeltang-carbonara

Truffle seaweed carbonara
Lukseriøs tang pasta med delikate smaker.
Imponer vennegjengen med denne enkle men delikate pastaretten!

Denne oppskriften gir fire porsjoner.

Ingredients:

500 g Tagliatelle med tang
2 ss olje
2 egg og 2 eggeplommer
50 g revet parmesan
1 ss trøffeltang salt
1 ts pepper

Directions:

1)
Kok pastaen.
2)
Sett en panne på høy varme og tilsett olje. Tilsett trøffeltang når det er ordentlig varmt og la det frese i noen få minutter.
3)
Visp sammen parmesan, egg, ekstra eggeplommer og pepper i en egen bolle.
4)
Sil vannet av pastaen når pastaen er ferdigkokt, og spar litt av kokevannet.
5)
Hell pastaen over i pannen med oljen og trøffelsaltet. Sett pannen til side og la avkjøle. Bland inn parmesan og egg. Tilsett litt av vannet som er igjen etter kokingen og bland sammen til en kremet konsistens.
6)
Dryss over parmesan og litt trøffelsalt.
7)
Nyt med godt selskap!

Oppskrifts produkt

Tang Tagliatelle kombinerer autentisk, tradisjonelt laget italiensk pasta og økologisk håndhøstet tare fra Lofoten. Laget med det fineste mel og ferske egg, gjør den delikat teksturerte overflaten pastaen til å absorbere sauser lett, mens de naturlige smaksforsterkende egenskapene til taren fremhever rettens andre ingredienser. Denne unike tangpastaen kombinerer det beste fra to verdener. Håndhøstet, økologisk butare fra Lofoten, med den fineste håndlagde tagliatelle laget i Italia etter tradisjonelle metoder.
110kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss