0

Trøffeltang-carbonara

Truffle seaweed carbonara
Lukseriøs tang pasta med delikate smaker.
Imponer vennegjengen med denne enkle men delikate pastaretten!

Denne oppskriften gir fire porsjoner.

Ingredients:

500 g Tagliatelle med tang
2 ss olje
2 egg og 2 eggeplommer
50 g revet parmesan
1 ss trøffeltang salt
1 ts pepper

Directions:

1)
Kok pastaen.
2)
Sett en panne på høy varme og tilsett olje. Tilsett trøffeltang når det er ordentlig varmt og la det frese i noen få minutter.
3)
Visp sammen parmesan, egg, ekstra eggeplommer og pepper i en egen bolle.
4)
Sil vannet av pastaen når pastaen er ferdigkokt, og spar litt av kokevannet.
5)
Hell pastaen over i pannen med oljen og trøffelsaltet. Sett pannen til side og la avkjøle. Bland inn parmesan og egg. Tilsett litt av vannet som er igjen etter kokingen og bland sammen til en kremet konsistens.
6)
Dryss over parmesan og litt trøffelsalt.
7)
Nyt med godt selskap!

Oppskrifts produkt

Tagliatelle med tareflak kombinerer ekte italiensk håndlaget pasta med håndhøstet wakame/butare fra Lofoten. Laget av det fineste mel og ferske egg, med en tekstur som gjør at sausen fester seg perfekt. Tareflakene tilfører en naturlig umamidybde som løfter smakene i retten uten å ta over.
Denne pastaen passer like godt til sjømatretter som blåskjell eller reker, som til kremede eller hvite sauser, og den gjør seg også utmerket i klassiske tomatbaserte pastaretter.
En pasta som kombinerer beste fra to verdener – tradisjonelt håndverk fra Italia og rene råvarer fra havet i Lofoten.
104kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss