fbpx
0
-->

Søtpotet- og squashsuppe med sukkertare

Supergod varmende vegansks suppe med tang.
Plantebasert smaksrik suppe med tang!

Denne oppskriften serverer 6 porsjoner

Ingredients:

25 g smør
1 løk, terninger
2 fedd hvitløk
½ purre
2 gulrøtter
2 middels store poteter
500 g søtpotet
500 g squash
1 ss muskatnøtt
1 ss sukkertaresalt
10 g tørket sukkertare
500 g buljong
500 g varmt vann
Pepper

Directions:

1)
Varm en stor gryte og smelt smør. Tilsett løk og la det steke på middels varme til det er gyllent. Tilsett hvitløk og hakket purre.
2)
Skrell grønnsakene og kutt de i terninger. Stek til grønnsakene er myk.
3)
Legg den tørkede sukkertaren i en bolle med vann for å rehydrere. La ligge i 7-10 minutter, og skjær den opp i terninger.
4)
Tilsett muskatnøtt, sukkertaresalt og sukkertare med grønnsakene. Rør godt. Legg lokk på gryten og la koke i 5 minutter. Tilsett vann og buljong. La småkoke i 20 min.
5)
Når alle grønnsakene er gjennomkokt, kjør de gjennom en foodprosessor til en kremet konsistens.
6)
Tilsett salt og pepper etter smak.
7)
Server med favorittbrødet ditt!

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss
[]
×
Enter your email to add this item to cart

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×