0

Butaresalat med rødbete, gulrot og eple

Frisk salat av høstens beste råvarer. Dette er vår favoritt høstsalat! Ikke nok med at den har høstens fantastiske smaker i seg, men den er også proppfull av næring. Inviter dine nære til en frisk salat mot slutten av sommeren eller på en frisk høstdag, og imponer med denne enkle salaten.

Tilsvarer 4 porsjoner.

Ingredients:

2 gulrøtter
1 eple
60 g rødbeter
20 g tørket søl (Dulse)
30 g valnøtter
Litt sitron
Arctic Seaweed Salt
Balsamicoeddik

Directions:

1)
Riv gulrot, eple og rødbeter i lange strimler. Hakk valnøtter i små biter. Bland godt i en salatbolle.
2)
Kok opp vann, og la søl trekke i 20-30 sekunder. Hell av vannet og skjær søl i biter.
3)
Legg butaren inn med de andre ingrediensene. Tilsett balsamico, sitron og litt salt.
4)
Nyt en deilig frsik salat full av god næring og smak!

Oppskrifts produkt

Håndhøstet, økologisk butare med mild og behagelig smak av havet! Smakfull og næringsrik ingrediens som kan benyttes som en grønnsak i supper, salater, wok og gryter. Tare brukes mye i asiatiske retter, men her er det kun fantasien som setter grenser! Passer ypperlig veganere og vegetarianere som har behov for naturlige vitaminer, mineraler og jod i kostholdet.
6.54
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss