fbpx
International
shipping
0
-->

Butareruller

Butareruller

Ingredienser:

  • 2 lange butarestrimler (rundt 12 – 15 cm)
  • 1 løk
  • 3 gulrøtter
  • ¼ kål
  • 2 hvitløksfedd
  • 3 ss sesamolje
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss eddik
  • 2 ss ristet sesamfrø

1. Blancher butaren, ved å koke den al dente, og så legge den i isvann. Når den er kald, fjern stilkene, og skjær den opp i striper på 12-15 cm.
2. Skjær løk, gulrøtter og kål i tynne striper.
3. Knus hvitløken, og stek den i sesamolje sammen med løken, til løken er gylden.
4. Smak til med soyasaus og riseddik.
5. Tilsett striper med kål og gulrot, og stek 2-3 minutter til de er kokt, men fortsatt knasende. La grønnsakene avkjøles.
6. Fyll butarestrimlene med litt av grønnsaksblandingen og rull.
7. Dryss over ristede sesamfrø.

Select your currency
NOK Norske Kroner
EUR Euro