fbpx
Internasjonal frakt
0
-->

Butareruller

Butareruller

Ingredienser:

  • 2 lange butarestrimler (rundt 12 – 15 cm)
  • 1 løk
  • 3 gulrøtter
  • ¼ kål
  • 2 hvitløksfedd
  • 3 ss sesamolje
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss eddik
  • 2 ss ristet sesamfrø

1. Blancher butaren, ved å koke den al dente, og så legge den i isvann. Når den er kald, fjern stilkene, og skjær den opp i striper på 12-15 cm.
2. Skjær løk, gulrøtter og kål i tynne striper.
3. Knus hvitløken, og stek den i sesamolje sammen med løken, til løken er gylden.
4. Smak til med soyasaus og riseddik.
5. Tilsett striper med kål og gulrot, og stek 2-3 minutter til de er kokt, men fortsatt knasende. La grønnsakene avkjøles.
6. Fyll butarestrimlene med litt av grønnsaksblandingen og rull.
7. Dryss over ristede sesamfrø.

Share your meal, and tag @lofotenseaweed on Instagram

Følg oss