Lofoten Umami
Ingredienser: Økologisk villbutare (Alaria esculenta) (49%), tørrfisk (Gadus morhua, fisket med line, Norskehavet) (19%), Søl (Palmaria palmata) (9%), oppdrettsbutare (Alaria esculenta) ( 9%), hvite sesamfrø (7%), svarte sesamfrø (7%)
Næringsinnhold per 100g: Energi KJ/Kcal (1034/247), Fett (10g), Karbohydrat (11,6g), hvorav sukker (0,2g), Fiber (27g), Protein (22,9g), Salt (2,5g) .
Allergier: skalldyr, fisk og sesamfrø.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og lukket
Vekt: 40g
Dette produktet inneholder 29mg jod per 100g. Anbefalt daglig inntak er 0,15 mg, øvre daglig grense 0,6 mg. For mye jod kan påvirke skjoldbruskkjertelens funksjon.
TAK Furikake
Ingredienser: Butare (Alaria esculenta), ume sesamfrø (inneholder fiskesaus), puffet ris.
Allergier: Kan inneholde spor av skalldyr.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og lukket.
Vekt: 20g
Wok & Greens Krydderblanding
Ingredienser: Havsalt, butare, løk, hvitløk, naturlig smakstilsetning, glukose (mais), korianderblad, ingefær, limejuicepulver, koriander, pepper, jalapeños, rapsolje.
Næringsinnhold per 100g: Energi KJ/Kcal (865/207), Fett (1,3g), hvorav mettet (0,2g), Karbohydrater (40g), hvorav sukker (2,6g), Protein (6,7g), Fiber ( 4,4 g), salt (35,4).
Vekt: 44g
Inneholder 28mg jod per 100g. Anbefalt daglig inntak 0,15 mg (1 ts), øvre daglig grense 0,6 mg. For mye jod kan påvirke skjoldbruskkjertelens funksjon.
Glutenfri, egnet for veganere