0

Truffle Seaweed Tagilatelle

Nydelig trøffeltang-tagliatelle. Vegatrisk pastarett med mye smak!
Tilsvarer 4 porsjoner

Ingredients:

350 gr tagliatelle
400 ml fløte
1/2 sjalottløk
1 fedd hvitløk
Tørket trøffeltang
1 håndfull tørket sopp (feks shitake eller porcini)
Salt og pepper

Directions:

1)
Rehydrer soppen i 15 minutter, ved å legge de i en bolle med varmt vann.
2)
Brun en hakket sjalottløk i en stekepanne, med litt olje og et hvitløksfedd delt i tre biter.
3)
Tilsett fløte og la den koke i ca 5 minutter. Ta deretter hvitløken bort.
4)
Sil vannet av soppen, og tilsett i fløten. Når det småkoker kan du tilsett trøffeltangen. Stek i noen minutter.
5)
Bland pasta og fløtesaus.
6)
Nyt sammen med godt selskap!

Oppskrifts produkt

En unik tagliatelle som kombinerer det beste fra to verden. Håndhøstet butare fra Lofoten og pasta av ypperste kvalitet, håndlaget i Italia. ✓ Økologisk serifisert tang ✓ Bærekraftig høstet tang fra Lofoten ✓ Perfekt for vegeterianere ✓ Inneholder vitaminer og mineraler ✓ Handlaget i Italia ✓ Naturlig kilde til jod ✓ Perfekt gave fra havet
8.61
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss