fbpx
0
-->

Truffle Seaweed Tagilatelle

Trøffeltang-tagliatelle
Tilsvarer 4 porsjoner

Ingredients:

350 gr tagliatelle
400 ml fløte
1/2 sjalottløk
1 fedd hvitløk
Tørket trøffeltang
1 håndfull tørket sopp (feks shitake eller porcini)
Salt og pepper

Directions:

1)
Rehydrer soppen i 15 minutter, ved å legge de i en bolle med varmt vann.
2)
Brun en hakket sjalottløk i en stekepanne, med litt olje og et hvitløksfedd delt i tre biter.
3)
Tilsett fløte og la den koke i ca 5 minutter. Ta deretter hvitløken bort.
4)
Sil vannet av soppen, og tilsett i fløten. Når det småkoker kan du tilsett trøffeltangen. Stek i noen minutter.
5)
Bland pasta og fløtesaus.
6)
Nyt sammen med godt selskap!

Oppskrifts produkt

En unik tagliatelle som kombinerer det beste fra to verden. Håndhøstet butare fra Lofoten og pasta av ypperste kvalitet, håndlaget i Italia.
kr89.00
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss
[]
×
Enter your email to add this item to cart

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×