fbpx
International
shipping
0
-->

Truffle Seaweed Tagilatelle

Trøffeltang-tagliatelle

Tilsvarer 4 porsjoner
 
 
Ingredienser:
  • 350 gr tagliatelle
  • 400 ml fløte
  • 1/2 sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • Tørket trøffeltang
  • 1 håndfull tørket sopp (feks shitake eller porcini)
  • Salt og pepper
 
Fremgangsmåte: 
1. Rehydrer soppen i 15 minutter, ved å legge de i en bolle med varmt vann.
2. Brun en hakket sjalottløk i en stekepanne, med litt olje og et hvitløksfedd delt i tre biter.
3. Tilsett fløte og la den koke i ca 5 minutter. Ta deretter hvitløken bort.
3. Sil vannet av soppen, og tilsett i fløten. Når det småkoker kan du tilsett trøffeltangen. Stek i noen minutter.
4. Bland pasta og fløtesaus.
Select your currency
NOK Norske Kroner
EUR Euro