Varm 25 g av smøret og olivenolje i en stor kjele over middels varme. Når det koker, tilsett purre, hvitløk og litt salt. Senk varmen og la småkoke i ca 10 minutter. Tilsett finkuttet sopp med et dryss trøffeltangsalt. La koke i ytterligere 10 minutter.
2)
Kok opp vann med buljong og la småkoke på svak varme i en ny kasserolle.
3)
Tilsett risen i kasserollen og rør godt. Tilsett deretter vinen. Øk varmen litt og la koke til væsken har fordampet.
4)
Tilsettbuljongen i grønnsakene, en øse om gangen. Rør ofte, og tilsett mer buljong når det blir absorbert. Etter omtrent 25 minutter skal risen kokes, med bare et snev av tekstur. Bruk alt av buljong.
5)
Smak til med salt og pepper og ta i resten av smøret. Server med revet parmesan og litt ekstra trøffletang på toppen.
Oppskrifts produkt
Vårt mest populære produkt! En spennende kombinasjon av havsalt og håndplukket trøffeltang fra Lofoten. Mild smak av trøffel. Benyttes som et tradisjonelt trøffelsalt.
✓ Økologisk serifisert
✓ Bærekraftig høstet i Lofoten
✓ 100% naturlig
✓ Perfekt for vegansk og plantebasert kosthold
✓ Inneholder vitaminer og mineraler
✓ Norsk havsalt
✓ Naturlig kilde til jod
✓ Glutenfri
✓ Perfekt gave fra havet