fbpx
International
shipping
0
-->

Sukkertare sjokoladeskjeks

cookies

Sukkertare sjokoladeskjeks

Ingredienser:

  • 115 g mykt smør
  • 150 g sukker
  • 1 egg
  • 235 g mel
  • ½ ts salt
  • ½ ts bakepulver
  • ½ ts natron
  • 150g mørk sjokolade, hakket
  • 3 ts malt sukkertare, evt bruk en av tangsjokoladene våre i stedet
  • ekstra sukkertaresalt for å strø før kjeksene

Fremgangsmåte:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader, evt 160 grader på varmluft. Gjør klar to bakeplater med bakepapir.
  2. Pisk smør og sukker i en stor bolle til det er hvit og kremet konsistens. Knekk inn egg og bland godt.
  3. Sil inn mel, bakepulver, natron og salt.
  4. Grovhakk sjokoladen og vend i røren.
  5. Form kjeks med spiseskje, og sett på kakebrettet. Sørg for at det er godt med rom mellom hver kjeks, ettersom de flyter utover når de blir varm. Stek i 12 til 14 minutter, eller til de er lett gylden.
  6. Avkjøl på rist.
Select your currency
NOK Norske Kroner
EUR Euro