0

Risgrøt med sopp og butare

wakame butter rice porridge
En ny vri på den tradisjonelle risgrøten! Vegansk og full av smak og næring
Gir 4 porsjoner

Ingredients:

225g korte fullkornsris
1180ml vann
10g tørket sopp
80g østers sopp
150g kastanjesopp
5g tørket butare
2 ts Arctic Seaweed Salt
2 ss vegetabilsk olje
1 ss sesam olje
2 ss sesam frø

Directions:

1)
Skyll ris og la ligge i vann i 30 minutter
2)
Legg butare i kaldt vann
3)
I en liten panne, varm opp sesamolje og varm risen på høy varme i 2 minutter og deretter tilsett vannet.
4)
Tilsett tørket sopp og salt, la simre i 15 minutter
5)
Rens og kutt sopp og stek til gylden brun med vegetabilsk olje, spar noe til topping.
6)
Rens og ta bort vannet på butare, tilsett risen sammen med stekt sopp og la småkoke i 15 minutter.
7)
Koketid på ca 25 minutter, til risen er myk.
8)
Overfør grøten til en bolle, dekorer med resterende sopp og sprinkle med sesamfrø.

Oppskrifts produkt

Din nye favoritt! – tilsett farge, næring og hev smaken på et hvert måltid med dette smakfulle taresaltet. Høy kvalitets havsalt kombinert med butare. ✓ Økologisk serifisert ✓ Bærekraftig høstet i Lofoten ✓ 100% naturlig ✓ Perfekt for vegansk og plantebasert kosthold ✓ Inneholder vitaminer og mineraler ✓ Norsk  havsalt ✓ Naturlig kilde til jod ✓ Glutenfri ✓ Perfekt gave fra havet  
9.3812.23
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss