Visp gjæren i det varme vannet. La hvile i et par minutter.
2)
Rør inn resten av ingrediensene i en annen bolle.
3)
Tilsett gjærblandingen, og bland sammen ingrediensene. Elt til deigen er glatt og elastisk.
4)
Vend deigen i en bolle med olje. Dekk til med et kjøkkenhåndkle, og la heve til deigen er doblet i størrelse (2 til 3 timer).
5)
Del deigen i fire. Rull hver del til en lang pølse. Del deigen i 12-14 deler, og rull emnene ut til baller.
6)
Sett stekeoven på 230 grader. Pensle olje på to store bakeplater.
7)
Kok opp vann og natron i en kasserolle. Blandingen vil skumme i starten. Ha deigen i kasserollen, og la pretzlebitene koke i 30 sekunder. Ta pretzlene ut med en skje, og legg dem på en bakeplate. Strø tangsalt før bitene tørker.
8)
Stekes i ovnen i 8 til 10 minutter. Følg nøye med mot slutten av stekingen så de ikke blir brent.
9)
Nyt!
Oppskrifts produkt
Din nye favoritt! – tilsett farge, næring og hev smaken på et hvert måltid med dette smakfulle taresaltet. Høy kvalitets havsalt kombinert med butare.
✓ Økologisk serifisert
✓ Bærekraftig høstet i Lofoten
✓ 100% naturlig
✓ Perfekt for vegansk og plantebasert kosthold
✓ Inneholder vitaminer og mineraler
✓ Norsk havsalt
✓ Naturlig kilde til jod
✓ Glutenfri
✓ Perfekt gave fra havet