Visp gjæren i det varme vannet. La hvile i et par minutter.
Rør inn resten av ingrediensene i en annen bolle.
Tilsett gjærblandingen, og bland sammen ingrediensene. Elt til deigen er glatt og elastisk.
Vend deigen i en bolle med olje. Dekk til med et kjøkkenhåndkle, og la heve til deigen er doblet i størrelse (2 til 3 timer).
Del deigen i fire. Rull hver del til en lang pølse. Del deigen i 12-14 deler, og rull emnene ut til baller.
Sett stekeoven på 230 grader. Pensle olje på to store bakeplater.
Kok opp vann og natron i en kasserolle. Blandingen vil skumme i starten. Ha deigen i kasserollen, og la pretzlebitene koke i 30 sekunder. Ta pretzlene ut med en skje, og legg dem på en bakeplate. Strø tangsalt før bitene tørker.
Stekes i ovnen i 8 til 10 minutter. Følg nøye med mot slutten av stekingen så de ikke blir brent.brown quickly in last few minutes).
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website: Our Privacy Policy