fbpx
0
-->

Pretzelbiter med tangsalt

pretzel bites
Gyldne og sprø pretzelbiter med tangsalt

Ingredients:

250 ml varmt vann
20 g fersk gjær
375 g mel
¾ ts salt
2 ss sukker
3 ts Simply Seaweed
4 ss mykt smør
Til koking:
2 l vann
4 ss natron
Topping:
Tangsalt

Directions:

1)
Visp gjæren i det varme vannet. La hvile i et par minutter.
2)
Rør inn resten av ingrediensene i en annen bolle.
3)
Tilsett gjærblandingen, og bland sammen ingrediensene. Elt til deigen er glatt og elastisk.
4)
Vend deigen i en bolle med olje. Dekk til med et kjøkkenhåndkle, og la heve til deigen er doblet i størrelse (2 til 3 timer).
5)
Del deigen i fire. Rull hver del til en lang pølse. Del deigen i 12-14 deler, og rull emnene ut til baller.
6)
Sett stekeoven på 230 grader. Pensle olje på to store bakeplater.
7)
Kok opp vann og natron i en kasserolle. Blandingen vil skumme i starten. Ha deigen i kasserollen, og la pretzlebitene koke i 30 sekunder. Ta pretzlene ut med en skje, og legg dem på en bakeplate. Strø tangsalt før bitene tørker.
8)
Stekes i ovnen i 8 til 10 minutter. Følg nøye med mot slutten av stekingen så de ikke blir brent.
9)
Nyt!
[]
×
Enter your email to add this item to cart

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×