0

Pretzelbiter med tangsalt

pretzel bites
Gyldne og sprø pretzelbiter med tare og taresalt.

Ingredients:

250 ml varmt vann
20 g fersk gjær
375 g mel
¾ ts salt
2 ss sukker
3 ts Simply Seaweed
4 ss mykt smør
Til koking:
2 l vann
4 ss natron
Topping:
Arctic Seaweed Salt

Directions:

1)
Visp gjæren i det varme vannet. La hvile i et par minutter.
2)
Rør inn resten av ingrediensene i en annen bolle.
3)
Tilsett gjærblandingen, og bland sammen ingrediensene. Elt til deigen er glatt og elastisk.
4)
Vend deigen i en bolle med olje. Dekk til med et kjøkkenhåndkle, og la heve til deigen er doblet i størrelse (2 til 3 timer).
5)
Del deigen i fire. Rull hver del til en lang pølse. Del deigen i 12-14 deler, og rull emnene ut til baller.
6)
Sett stekeoven på 230 grader. Pensle olje på to store bakeplater.
7)
Kok opp vann og natron i en kasserolle. Blandingen vil skumme i starten. Ha deigen i kasserollen, og la pretzlebitene koke i 30 sekunder. Ta pretzlene ut med en skje, og legg dem på en bakeplate. Strø tangsalt før bitene tørker.
8)
Stekes i ovnen i 8 til 10 minutter. Følg nøye med mot slutten av stekingen så de ikke blir brent.
9)
Nyt!

Oppskrifts produkt

Din nye favoritt! – tilsett farge, næring og hev smaken på et hvert måltid med dette smakfulle taresaltet. Høy kvalitets havsalt kombinert med butare. ✓ Økologisk serifisert ✓ Bærekraftig høstet i Lofoten ✓ 100% naturlig ✓ Perfekt for vegansk og plantebasert kosthold ✓ Inneholder vitaminer og mineraler ✓ Norsk  havsalt ✓ Naturlig kilde til jod ✓ Glutenfri ✓ Perfekt gave fra havet  
9.3812.23
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss