fbpx
0
Fri frakt for order over 300kr i Norge
NO EN

Knekkebrød med tang

crackers
Krispig knekkebrød med masse smak
Hjemmelaget knekkebrød med tang er noe av det beste og enkleste man kan lage. Ikke nok med at det smaker fantastisk med ditt favorittpålegg, det kan holde i flere uker om du oppbevarer det tørt. Så dette er en oppskrift du kan ha glede av lenge!

Ingredients:

2 dl havregryn
4,5 dl frø etter eget valg (solsikke, gresskar, linfrø, sesamfrø, quinoa osv)
Salt
3 ts Simply Seaweed
2 dl vann

Directions:

1)
Forvarm ovnen til 180 grader. Gjør klart to stekebrett med bakepapir.
2)
Bland ingrediensene i en bolle.
3)
Smør deigen jevnt utover de to stekebrettene. Bruk en slikkepott eller lignende for å fordele deigen jevnt. Pass på at deigen er like tykk på hele brettet. Del brettene i ønskede emner med en pizzakniv for å gjøre det lettere å brekke det opp etter steking.
4)
Stek i 30-35 minutter. Hold øye med stekingen, og roter brettene om nødvendig
5)
Ta stekebrettet ut av ovnen og avkjøl knekkebrødet på rist.
6)
Bryt i biter og nyt alene eller sammen med godt pålegg.

Oppskrifts produkt

Visste du at tang og tare er de mest næringsrike plantene på planeten?  Gi deg selv et boost med vitaminer og mineraler med et liten dæsj om dagen.  Denne naturlige blandingen av butare og søl gir en god smak av umami. Helt enkelt- dryss påmaten din.
✓ Økologisk sertifisert ✓ Bærekraftig høstet i Lofoten ✓ 100% naturlig ✓ Perfekt for vegansk og plantebasert kosthold ✓ Full av vitaminer og mineraler ✓ Naturlig kilde til jod ✓ Glutenfritt ✓ Saltfritt ✓ Perfekt gave fra havet
kr145
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss
[]
×
Sign up to our newsletter and

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×