fbpx
0
-->

Knekkebrød med tang

crackers
Krispig knekkebrød med masse smak
Hjemmelaget knekkebrød med tang er noe av det beste og enkleste man kan lage. Ikke nok med at det smaker fantastisk med ditt favorittpålegg, det kan holde i flere uker om du oppbevarer det tørt. Så dette er en oppskrift du kan ha glede av lenge!

Ingredients:

2 dl havregryn
4,5 dl frø etter eget valg (solsikke, gresskar, linfrø, sesamfrø, quinoa osv)
Salt
3 ts Simply Seaweed
2 dl vann

Directions:

1)
Forvarm ovnen til 180 grader. Gjør klart to stekebrett med bakepapir.
2)
Bland ingrediensene i en bolle.
3)
Smør deigen jevnt utover de to stekebrettene. Bruk en slikkepott eller lignende for å fordele deigen jevnt. Pass på at deigen er like tykk på hele brettet. Del brettene i ønskede emner med en pizzakniv for å gjøre det lettere å brekke det opp etter steking.
4)
Stek i 30-35 minutter. Hold øye med stekingen, og roter brettene om nødvendig
5)
Ta stekebrettet ut av ovnen og avkjøl knekkebrødet på rist.
6)
Bryt i biter og nyt alene eller sammen med godt pålegg.

Oppskrifts produkt

Vegansk tangdryss bestående av våre favoritter – søl og butare. Et smakfullt og næringsrikt dryss om er en perfekt superfood!
kr145.00
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss
[]
×
Enter your email to add this item to cart

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×