Hjemmelaget knekkebrød med tang er noe av det beste og enkleste man kan lage. Ikke nok med at det smaker fantastisk med ditt favorittpålegg, det kan holde i flere uker om du oppbevarer det tørt. Så dette er en oppskrift du kan ha glede av lenge!
Ingredients:
2 dl havregryn
4,5 dl frø etter eget valg (solsikke, gresskar, linfrø, sesamfrø, quinoa osv)
Salt
3 ts Simply Seaweed
2 dl vann
Directions:
1)
Forvarm ovnen til 180 grader. Gjør klart to stekebrett med bakepapir.
2)
Bland ingrediensene i en bolle.
3)
Smør deigen jevnt utover de to stekebrettene. Bruk en slikkepott eller lignende for å fordele deigen jevnt. Pass på at deigen er like tykk på hele brettet. Del brettene i ønskede emner med en pizzakniv for å gjøre det lettere å brekke det opp etter steking.
4)
Stek i 30-35 minutter. Hold øye med stekingen, og roter brettene om nødvendig
5)
Ta stekebrettet ut av ovnen og avkjøl knekkebrødet på rist.
6)
Bryt i biter og nyt alene eller sammen med godt pålegg.
Oppskrifts produkt
Arctic Ocean Greens er en perfekt salterstatter og krydder som hever smaken på ethvert måltid. Passer utmerket til sjømat, supper og gryter, og i brød og bakst. Bruk den helt enkelt i smoothie, grøt og kaker. Dette produktet er perfekt for veganere og vegetarianere som ønsker en dyp umami smak med et ekstra næringsboost.