0

Knekkebrød med tang

crackers
Krispig knekkebrød med masse smak
Hjemmelaget knekkebrød med tang er noe av det beste og enkleste man kan lage. Ikke nok med at det smaker fantastisk med ditt favorittpålegg, det kan holde i flere uker om du oppbevarer det tørt. Så dette er en oppskrift du kan ha glede av lenge!

Ingredients:

2 dl havregryn
4,5 dl frø etter eget valg (solsikke, gresskar, linfrø, sesamfrø, quinoa osv)
Salt
3 ts Simply Seaweed
2 dl vann

Directions:

1)
Forvarm ovnen til 180 grader. Gjør klart to stekebrett med bakepapir.
2)
Bland ingrediensene i en bolle.
3)
Smør deigen jevnt utover de to stekebrettene. Bruk en slikkepott eller lignende for å fordele deigen jevnt. Pass på at deigen er like tykk på hele brettet. Del brettene i ønskede emner med en pizzakniv for å gjøre det lettere å brekke det opp etter steking.
4)
Stek i 30-35 minutter. Hold øye med stekingen, og roter brettene om nødvendig
5)
Ta stekebrettet ut av ovnen og avkjøl knekkebrødet på rist.
6)
Bryt i biter og nyt alene eller sammen med godt pålegg.

Oppskrifts produkt

Arctic Ocean Greens er et rent tangdryss av wakame( butare) og søl, uten tilsatt salt. Denne smakfulle blandingen er rik på umami og løfter smaken i ethvert måltid. Den passer ypperlig til sjømat, supper og gryter, samt i brød og bakst. Du kan også bruke den i smoothie, grøt eller yoghurt. Et ideelt alternativ for deg som vil redusere saltinntaket uten å gå på kompromiss med smaken. Spesielt populær blant veganere og vegetarianere som ønsker en dyp umami smak og et ekstra næringsboost.

96kr147kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss