Directions:
2)
Bland sammen mel og vann i en stor bolle, til deigen lĆøftes vekk fra bollen. Elt deigen i 6 til 8 minutter til den er jevn og elastisk.
3)
Legg deigen i en stor bolle og dekk over med en vƄt klut. Dekk bollen med enda en klut, evt. en stor tallerken. La deigen hvile i minst 2 timer.
4)
Ta deigen ut av bollen og elt i 5 minutter. NƄ skal deigen vƦre jevn og fin. Legg deigen tilbake i bollen og dekk til i 30 minutter. Bruk denne tiden til Ƅ lage fyllet til dumplingsene. Se fremgangsmƄten under.
6)
Ta olje og lĆøk i en panne pĆ„ middels varme, og stek til de er gyldne. Tilsett hvitlĆøk og la steke i 5 minutter.
7)
Kutt sopp og gulrot i smĆ„ terninger, og tilsett i pannen. Senk ned varmen mens du rĆører grĆønnsakene.
8)
Tilsett salt, pepper, cayenne og paprikakrydder.
9)
Rehydrer den tĆørkede butaren, ved Ć„ legge den i en bolle med vann i 10 minutter. Hell av vannet og kutt butare smĆ„ biter. Legg butare i pannen sammen med resten av grĆønnsakene.
10)
Finn frem en liten kasserolle. Hell oppi Ā½ kopp vann, og kok opp. Senk deretter ned varmen og tilsett soyasaus. Bruk en sikt, og bland inn mel litt og litt, for Ć„ unngĆ„ klumper. RĆør om til det blir en tykk brun saus. Bland sausen inn i den stekte grĆønnsaksblandingen. La fyllet avkjĆøles.
11)
Ta ā
av deigen og kjevl ut i et langt pĆølse som er omtrent 2 cm i diameter. SkjƦr deigen i 12 biter. Dryss litt mel og flat ut hvert stykke med hĆ„ndflaten.
12)
Bruk en liten kjevle til Ƅ rulle ut hvert stykke til sirkler pƄ 7 cm. Ta den flate deigen i hƄndflaten, og legg i en spiseskje med fyll. Fukt kanten med litt vann, og brett sammen deigen pƄ midten. Lag 5 til 6 folder pƄ kanten.
13)
NĆ„r alle dumplingsene er fylt, finn frem en stor panne og varm opp til middels hĆøy varme. Hell i 1 ss olje. Legg dumplingsene i pannen, og tilsett litt vann. Legg et lokk over pannen.
14)
La dumplingsene dampe til vannet er helt borte fra pannen. SĆørg for at de er gyldenbrun pĆ„ bunnen. Stekes evt. litt fĆør de tas ut av pannen.
15)
Server med soya eller sĆøt chilisaus.