0

Butareruller

Rolls
Veganske Butareruller
Ƙnsker du Ć„ imponere pĆ„ et vennetreff, eller har du invitert til gjester? Da er dette en enkel rett du kan imponere med, som alle kan spise – ogsĆ„ veganere og glutenalergikere! Kopmbiner gjerne med en frisk salat, ris eller ditt favorittbrĆød.

Ingredients:

2 lange butarestrimler (rundt 12 – 15 cm)
1 lĆøk
3 gulrĆøtter
Ā¼ kĆ„l
2 hvitlĆøksfedd
3 ss sesamolje
2 ss soyasaus
1 ss eddik
2 ss ristet sesamfrĆø

Directions:

1)
Blancher butaren, ved Ƅ koke den al dente, og sƄ legge den i isvann. NƄr den er kald, fjern stilkene, og skjƦr den opp i striper pƄ 12-15 cm.
2)
SkjƦr lĆøk, gulrĆøtter og kĆ„l i tynne striper.
3)
Knus hvitlĆøken, og stek den i sesamolje sammen med lĆøken, til lĆøken er gylden.
4)
Smak til med soyasaus og riseddik.
5)
Tilsett striper med kĆ„l og gulrot, og stek 2-3 minutter til de er kokt, men fortsatt knasende. La grĆønnsakene avkjĆøles.
6)
Fyll butarestrimlene med litt av grĆønnsaksblandingen og rull.
7)
Dryss over ristede sesamfrĆø.
8)
Nyt med god drikke og godt selskap!

Oppskrifts produkt

HĆ„ndhĆøstet, Ćøkologisk butare med mild og behagelig smak av havet! Smakfull og nƦringsrik ingrediens som kan benyttes som en grĆønnsak i supper, salater, wok og gryter. Tare brukes mye i asiatiske retter, men her er det kun fantasien som setter grenser! Passer ypperlig veganere og vegetarianere som har behov for naturlige vitaminer, mineraler og jod i kostholdet.
85kr
KjĆøp

Del ditt mƄltid, og tagg @lofotenseaweed pƄ Instagram

FĆølg oss