3

Butareruller

Rolls
Veganske Butareruller
Ønsker du å imponere på et vennetreff, eller har du invitert til gjester? Da er dette en enkel rett du kan imponere med, som alle kan spise – også veganere og glutenalergikere! Kopmbiner gjerne med en frisk salat, ris eller ditt favorittbrød.

Ingredients:

2 lange butarestrimler (rundt 12 – 15 cm)
1 løk
3 gulrøtter
¼ kål
2 hvitløksfedd
3 ss sesamolje
2 ss soyasaus
1 ss eddik
2 ss ristet sesamfrø

Directions:

1)
Blancher butaren, ved å koke den al dente, og så legge den i isvann. Når den er kald, fjern stilkene, og skjær den opp i striper på 12-15 cm.
2)
Skjær løk, gulrøtter og kål i tynne striper.
3)
Knus hvitløken, og stek den i sesamolje sammen med løken, til løken er gylden.
4)
Smak til med soyasaus og riseddik.
5)
Tilsett striper med kål og gulrot, og stek 2-3 minutter til de er kokt, men fortsatt knasende. La grønnsakene avkjøles.
6)
Fyll butarestrimlene med litt av grønnsaksblandingen og rull.
7)
Dryss over ristede sesamfrø.
8)
Nyt med god drikke og godt selskap!

Oppskrifts produkt

Håndhøstet, økologisk butare med mild og behagelig smak av havet! Smakfull og næringsrik ingrediens som kan benyttes som en grønnsak i supper, salater, wok og gryter. Tare brukes mye i asiatiske retter, men her er det kun fantasien som setter grenser! Passer ypperlig veganere og vegetarianere som har behov for naturlige vitaminer, mineraler og jod i kostholdet.
85kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss