Arctic Ocean Greens
Ingredienser: Økologisk villbutare (Alaria esculenta) 75 %, Økologisk oppdrettsbutare (Alaria esculenta) 15 %, Økologisk villsøl (Palmaria palmata) 10 %.
Næringsverdi per 100g: Energi KJ/Kcal (861/206), Fett (2,2g), Karbohydrater (17g), hvorav sukker (0,1g), Fiber (40,8g), Protein (10,1g), Salt (3,5g). ).
Allergener: Dette produktet kan inneholde spor av skalldyr.
Oppbevaring: Oppbevares på et kjølig, tørt sted.
Nettovekt: 40g
Økologisk, glutenfri, egnet for veganere.
Dette produktet inneholder 49mg jod per 100g. Anbefalt daglig inntak er 0,15 mg. Øvre daglig grense 0,6 mg. For mye jodinntak kan påvirke skjoldbruskfunksjonen.
Lofoten Umami
Ingredienser: Økologisk villbutare (Alaria esculenta) (49%), tørrfisk (Gadus morhua, fisket med line, Norskehavet) (19%), Søl (Palmaria palmata) (9%), oppdrettsbutare (Alaria esculenta) ( 9%), hvite sesamfrø (7%), svarte sesamfrø (7%)
Næringsverdier per 100g: Energi KJ/Kcal (1034/247), Fett (10g), Karbohydrat (11,6g), hvorav sukker (0,2g), Fiber (27g), Protein (22,9g), Salt (2,5g) .
Allergier: skalldyr, fisk og sesamfrø.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og lukket
Vekt: 40g
Dette produktet inneholder 29mg jod per 100g. Anbefalt daglig inntak er 0,15 mg, øvre daglig grense 0,6 mg. For mye jod kan påvirke skjoldbruskkjertelens funksjon.
Krydderblanding av fisk og sjømat
Ingredienser: Havsalt, butare, hvitløk, dill, dillfrø, løk, pepper, løkpulver, persille, rosa pepper, sukker, sitronessens, rapsolje, naturlig smakstilsetning, gurkemeieekstrakt.
Næringsinformasjon per 100g: Energi KJ/Kcal (909/217), Fett (2,3g), hvorav mettet (0,3g), Karbohydrater (37g), hvorav sukker (7g), Fiber (7,1g), Protein (8,1) g), salt (32,3 g)
Inneholder 23mg jod per 100g. Anbefalt daglig inntak 0,15 mg (1 ts). For mye jod kan påvirke skjoldbruskkjertelens funksjon.
Vekt: 40g
Glutenfri, egnet for veganere