0

Truffle Seaweed Tagilatelle

Nydelig trøffeltang-tagliatelle. Vegatrisk pastarett med mye smak!
Tilsvarer 4 porsjoner

Ingredients:

350 gr tagliatelle
400 ml fløte
1/2 sjalottløk
1 fedd hvitløk
Tørket trøffeltang
1 håndfull tørket sopp (feks shitake eller porcini)
Salt og pepper

Directions:

1)
Rehydrer soppen i 15 minutter, ved å legge de i en bolle med varmt vann.
2)
Brun en hakket sjalottløk i en stekepanne, med litt olje og et hvitløksfedd delt i tre biter.
3)
Tilsett fløte og la den koke i ca 5 minutter. Ta deretter hvitløken bort.
4)
Sil vannet av soppen, og tilsett i fløten. Når det småkoker kan du tilsett trøffeltangen. Stek i noen minutter.
5)
Bland pasta og fløtesaus.
6)
Nyt sammen med godt selskap!

Oppskrifts produkt

Tang Tagliatelle kombinerer autentisk, tradisjonelt laget italiensk pasta og økologisk håndhøstet tare fra Lofoten. Laget med det fineste mel og ferske egg, gjør den delikat teksturerte overflaten pastaen til å absorbere sauser lett, mens de naturlige smaksforsterkende egenskapene til taren fremhever rettens andre ingredienser. Denne unike tangpastaen kombinerer det beste fra to verdener. Håndhøstet, økologisk butare fra Lofoten, med den fineste håndlagde tagliatelle laget i Italia etter tradisjonelle metoder.
96kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss