Nydelig trĆøffeltang-tagliatelle. Vegatrisk pastarett med mye smak!
Tilsvarer 4 porsjoner
Ingredients:
350 gr tagliatelle
400 ml flĆøte
1/2 sjalottlĆøk
1 fedd hvitlĆøk
TĆørket trĆøffeltang
1 hĆ„ndfull tĆørket sopp (feks shitake eller porcini)
Salt og pepper
Directions:
1)
Rehydrer soppen i 15 minutter, ved Ć„ legge de i en bolle med varmt vann.
2)
Brun en hakket sjalottlĆøk i en stekepanne, med litt olje og et hvitlĆøksfedd delt i tre biter.
3)
Tilsett flĆøte og la den koke i ca 5 minutter. Ta deretter hvitlĆøken bort.
4)
Sil vannet av soppen, og tilsett i flĆøten. NĆ„r det smĆ„koker kan du tilsett trĆøffeltangen. Stek i noen minutter.
5)
Bland pasta og flĆøtesaus.
6)
Nyt sammen med godt selskap!
Oppskrifts produkt
Tang Tagliatelle kombinerer autentisk, tradisjonelt laget italiensk pasta og Ćøkologisk hĆ„ndhĆøstet tare fra Lofoten. Laget med det fineste mel og ferske egg, gjĆør den delikat teksturerte overflaten pastaen til Ć„ absorbere sauser lett, mens de naturlige smaksforsterkende egenskapene til taren fremhever rettens andre ingredienser. Denne unike tangpastaen kombinerer det beste fra to verdener. HĆ„ndhĆøstet, Ćøkologisk butare fra Lofoten, med den fineste hĆ„ndlagde tagliatelle laget i Italia etter tradisjonelle metoder.