0

Truffle Seaweed Tagilatelle

Nydelig trøffeltang-tagliatelle. Vegatrisk pastarett med mye smak!
Tilsvarer 4 porsjoner

Ingredients:

350 gr tagliatelle
400 ml fløte
1/2 sjalottløk
1 fedd hvitløk
Tørket trøffeltang
1 håndfull tørket sopp (feks shitake eller porcini)
Salt og pepper

Directions:

1)
Rehydrer soppen i 15 minutter, ved å legge de i en bolle med varmt vann.
2)
Brun en hakket sjalottløk i en stekepanne, med litt olje og et hvitløksfedd delt i tre biter.
3)
Tilsett fløte og la den koke i ca 5 minutter. Ta deretter hvitløken bort.
4)
Sil vannet av soppen, og tilsett i fløten. Når det småkoker kan du tilsett trøffeltangen. Stek i noen minutter.
5)
Bland pasta og fløtesaus.
6)
Nyt sammen med godt selskap!

Oppskrifts produkt

Tagliatelle med tareflak kombinerer ekte italiensk håndlaget pasta med håndhøstet wakame/butare fra Lofoten. Laget av det fineste mel og ferske egg, med en tekstur som gjør at sausen fester seg perfekt. Tareflakene tilfører en naturlig umamidybde som løfter smakene i retten uten å ta over.
Denne pastaen passer like godt til sjømatretter som blåskjell eller reker, som til kremede eller hvite sauser, og den gjør seg også utmerket i klassiske tomatbaserte pastaretter.
En pasta som kombinerer beste fra to verdener – tradisjonelt håndverk fra Italia og rene råvarer fra havet i Lofoten.
117kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss