3 ts malt sukkertare, evt bruk en av tangsjokoladene våre i stedet
ekstra Arctic Seaweed Salt for å strø før kjeksene
Directions:
1)
Forvarm ovnen til 180 grader, evt 160 grader på varmluft. Gjør klar to bakeplater med bakepapir.
2)
Pisk smør og sukker i en stor bolle til det er hvit og kremet konsistens. Knekk inn egg og bland godt.
3)
Sil inn mel, bakepulver, natron og salt.
4)
Grovhakk sjokoladen og vend i røren.
5)
Form kjeks med spiseskje, og sett på kakebrettet. Sørg for at det er godt med rom mellom hver kjeks, ettersom de flyter utover når de blir varm. Stek i 12 til 14 minutter, eller til de er lett gylden.
6)
Avkjøl på rist og nyt med litt vaniljeis eller alene.
Oppskrifts produkt
Fra sjokolademester Craig Alibone.
Mørk sjokolade laget av sjeldne, enkeltopprinnelige madagaskanske kakaobønner. En syrlig bukett med toner av røde frukter, tilsatt umamirik sukkertare fra Lofoten.
Hvit sjokolade er subtilt søt med hint av fersk melk og delikat vanilje. Høydepunkter av skarpe bringebær og røykfylt økologisk dulse fra Lofoten.
Perfekt balanserte smaker og silkemyke teksturer kombineres for å lage en deilig overbærende godbit.