1

Omelettrulle med butare

omelet rolls with winged kelp on a plate
Delikat omlett på en helt ny måte!
Gir 5 porsoner
50 minutter

Ingredients:

5 egg
1ss mirin
1ts soya saus
6g tørket butare
2ss vegetabilsk olje

Directions:

1)
Bløtlegg butare i vann i 30 minutter, skyll og klapp tørr.
2)
Visp egg med mirin og soia saus.
3)
Varm opp panne med olje, hell 1 ause med eggmiksen, reduser varmen og plasser butare for å dekke overflaten.
4)
Etter 2 minutter, rull omeletten.
5)
Flytt rollen til bunnen av pannen, legg i en ny ause med eggblandingen, og dekk med butare.
6)
Rull videre den nederste rullen inn i den nye.
7)
Fortsett prosessen til hele eggemiksen er brukt opp.
8)
Ta rullen av pannen og la den hvile noen minutter. Kutt så i 1 cm brede ruller og server med frisk salat.

Oppskrifts produkt

Håndhøstet, økologisk butare med mild og behagelig smak av havet! Smakfull og næringsrik ingrediens som kan benyttes som en grønnsak i supper, salater, wok og gryter. Tare brukes mye i asiatiske retter, men her er det kun fantasien som setter grenser! Passer ypperlig veganere og vegetarianere som har behov for naturlige vitaminer, mineraler og jod i kostholdet.
60kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss