Saftige scones som er gode alene eller i kombinasjon med ost, syltetøy eller annen topping. Perfekt til brunch eller snack.
45 Minutter
Ingredients:
360g hvetemel
85g saltet smør
5 ts bakepulver
1ts salt
20g Simple Seaweed
170g naturell youghurt
4 ss melk
25g parmesan ost
Directions:
1)
Bland mel, bakepulver, salt og simply seaweed blend i en food prosessor til helt blandet.
2)
Tilsett kuttet kaldt smør og 20g parmesanost og bland sammen.
3)
Overfør blandingen til en bakebolle og tilsett melk og youghurt, bland til deigen er kombinert men ikke overmiks.
4)
Plasser deigen på en ren overflate med tynt lag av mel, og rull ut deigen til 4 cm tykkelse, og kutt med en bakering.
5)
Flytt sconesene til et stekebrett med bakepapir på, kost med egg og dryss over resterende parmasan og simply seaweed.
6)
Stek på 180 C i ca 12 minutter. La hvile på rist
Oppskrifts produkt
Arctic Ocean Greens er en perfekt salterstatter og krydder som hever smaken på ethvert måltid. Passer utmerket til sjømat, supper og gryter, og i brød og bakst. Bruk den helt enkelt i smoothie, grøt og kaker. Dette produktet er perfekt for veganere og vegetarianere som ønsker en dyp umami smak med et ekstra næringsboost.