0

Risburger med tang

Vegansk risburger med masse smak! Vårt røkte taresalt gir ekstra god smak til den plante-baserte burgeren.
Deilig, sunn risburger med plantebaserte ingredienser. Bedre for miljøet og bedre for deg!

Gir ca 4 burgere
90 Minutter

Ingredients:

4 ss Simply Seaweed + 8 ss vann
2 ss malt linfrø + 6 ss vann
2 dl kokt ris
1 løk
3 hvitløksfedd
1 gulrot
0,5 dl havremel / malt havre
2 ss soyasaus
1 ss sitronsaft
1 dl solsikkefrø
olivenolje
en klype røkt paprikakrydder
En klype Smokey Seaweed Salt
Pepper etter ønske

Directions:

1)
Bland Simply Seaweed med 8 ss vann og linfrø med 6 ss vann. Sett til side.
2)
Rist solsikkefrøene i en tørr panne, og sett til side.
3)
Finhakk løk, hvitløk og gulrot. Stek i en panne med litt olivenolje.
4)
Bland alle ingrediensene i en stor bolle og la blandingen avkjøles i kjøleskapet i minst 30 minutter.
5)
Fukt hendene dine og form burgere. Hvis burgere faller fra hverandre kan du tilsette litt mer havremel.
6)
Stek burgere på en panne med litt olivenolje på middels varme, ca. 2 minutter per side. Kan evt stekes i ovn på 180 grader i 20 minutter eller til de er gyldenbrun.

Oppskrifts produkt

Smoked Seaweed Salt er en dryss med den deilig røyksmaken! En kombinasjon av norsk høykvalitets havsalt og røkt butare fra Lofoten! Ved å røyke butaren på bøketre etter tradisjonelle metoder får vi frem den rike grillsmaken av åpen flamme. Høy kvalitets norsk flaksalt fremmer rettens naturlige smaksbilde, mens den røkte butaren forsterker og gir en ekstra god aroma.  Her får du en fyldig, rund smak og dose vitaminer og mineraler fra havet. Brukes  på samme måte som salt. Helt enkelt!
✓ Økologisk serifisert ✓ Bærekraftig høstet i Lofoten ✓ 100% naturlig ✓ Perfekt for vegansk og plantebasert kosthold ✓ Inneholder vitaminer og mineraler ✓ Norsk  havsalt ✓ Naturlig kilde til jod ✓ Glutenfri ✓ Perfekt gave fra havet
91kr138kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss