fbpx
Internasjonal frakt
0
-->

Pretzelbiter med tangsalt

Pretzelbiter med tangsalt

Ingredienser:

  • 250 ml varmt vann
  • 20 g fersk gjær
  • 375 g mel
  • ¾ ts salt
  • 2 ss sukker
  • 3 ts Simply Seaweed
  • 4 ss mykt smør

Til koking:

  • 2 l vann
  • 4 ss natron

Topping:

  • Tangsalt

Fremgangsmåte:

  1. Visp gjæren i det varme vannet. La hvile i et par minutter.
  2. Rør inn resten av ingrediensene i en annen bolle.
  3. Tilsett gjærblandingen, og bland sammen ingrediensene. Elt til deigen er glatt og elastisk.
  4. Vend deigen i en bolle med olje. Dekk til med et kjøkkenhåndkle, og la heve til deigen er doblet i størrelse (2 til 3 timer).
  5. Del deigen i fire. Rull hver del til en lang pølse. Del deigen i 12-14 deler, og rull emnene ut til baller.
  6. Sett stekeoven på 230 grader. Pensle olje på to store bakeplater.
  7. Kok opp vann og natron i en kasserolle. Blandingen vil skumme i starten. Ha deigen i kasserollen, og la pretzlebitene koke i 30 sekunder. Ta pretzlene ut med en skje, og legg dem på en bakeplate. Strø tangsalt før bitene tørker.
  8. Stekes i ovnen i 8 til 10 minutter. Følg nøye med mot slutten av stekingen så de ikke blir brent.brown quickly in last few minutes).