0

Pretzelbiter med tangsalt

pretzel bites
Gyldne og sprĆø pretzelbiter med tare og taresalt.

Ingredients:

250 ml varmt vann
20 g fersk gjƦr
375 g mel
Ā¾ ts salt
2 ss sukker
3 ts Simply Seaweed
4 ss mykt smĆør
Til koking:
2 l vann
4 ss natron
Topping:
Arctic Seaweed Salt

Directions:

1)
Visp gjƦren i det varme vannet. La hvile i et par minutter.
2)
RĆør inn resten av ingrediensene i en annen bolle.
3)
Tilsett gjƦrblandingen, og bland sammen ingrediensene. Elt til deigen er glatt og elastisk.
4)
Vend deigen i en bolle med olje. Dekk til med et kjĆøkkenhĆ„ndkle, og la heve til deigen er doblet i stĆørrelse (2 til 3 timer).
5)
Del deigen i fire. Rull hver del til en lang pĆølse. Del deigen i 12-14 deler, og rull emnene ut til baller.
6)
Sett stekeoven pƄ 230 grader. Pensle olje pƄ to store bakeplater.
7)
Kok opp vann og natron i en kasserolle. Blandingen vil skumme i starten. Ha deigen i kasserollen, og la pretzlebitene koke i 30 sekunder. Ta pretzlene ut med en skje, og legg dem pĆ„ en bakeplate. StrĆø tangsalt fĆør bitene tĆørker.
8)
Stekes i ovnen i 8 til 10 minutter. FĆølg nĆøye med mot slutten av stekingen sĆ„ de ikke blir brent.
9)
Nyt!

Oppskrifts produkt

Norsk havsalt av hĆøy kvalitet blandet med flak av Ćøkologisk butare. Arctic Seaweed Salt gir en ny dybde av smaken som er bĆ„de rund og tilfredsstillende. En naturlig boost av umami som gir smak og nƦring til mĆ„ltidene dine. Bruk som vanlig havsalt eller bordsalt, og nyt de ekstra fordelene med tang. Det er salt - men bedre! Pakket med null plast og et prisvinnende design, er tangsaltene vĆ„re en fantastisk gave til matelskere.  
96kr130kr
KjĆøp

Del ditt mƄltid, og tagg @lofotenseaweed pƄ Instagram

FĆølg oss