0

Pretzelbiter med tangsalt

pretzel bites
Gyldne og sprø pretzelbiter med tare og taresalt.

Ingredients:

250 ml varmt vann
20 g fersk gjær
375 g mel
¾ ts salt
2 ss sukker
3 ts Simply Seaweed
4 ss mykt smør
Til koking:
2 l vann
4 ss natron
Topping:
Arctic Seaweed Salt

Directions:

1)
Visp gjæren i det varme vannet. La hvile i et par minutter.
2)
Rør inn resten av ingrediensene i en annen bolle.
3)
Tilsett gjærblandingen, og bland sammen ingrediensene. Elt til deigen er glatt og elastisk.
4)
Vend deigen i en bolle med olje. Dekk til med et kjøkkenhåndkle, og la heve til deigen er doblet i størrelse (2 til 3 timer).
5)
Del deigen i fire. Rull hver del til en lang pølse. Del deigen i 12-14 deler, og rull emnene ut til baller.
6)
Sett stekeoven på 230 grader. Pensle olje på to store bakeplater.
7)
Kok opp vann og natron i en kasserolle. Blandingen vil skumme i starten. Ha deigen i kasserollen, og la pretzlebitene koke i 30 sekunder. Ta pretzlene ut med en skje, og legg dem på en bakeplate. Strø tangsalt før bitene tørker.
8)
Stekes i ovnen i 8 til 10 minutter. Følg nøye med mot slutten av stekingen så de ikke blir brent.
9)
Nyt!

Oppskrifts produkt

Laget av norsk høykvalitets havsalt og økologisk wakame gir Arctic Seaweed Salt en rund og balansert smak. Wakame flakene tilfører den naturlige umamismaken samt dybde og verdifulle mineraler til måltidet. Bruk den som et vanlig havsalt eller bordsalt, og opplev hvordan tangen tilfører en unik smak og ekstra næring til alt fra enkle hverdagsretter til helgekos.

 
96kr 130krPrisområde: 96kr til 130kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss