0

Pizza med blåmuggost, trøffeltang og pære

Pizza recipe
Pizza med blåmuggost, trøffeltang og pære. En frisk vri av den tradisjonelle pizzaen.
50 minutter

Ingredients:

Crème fraîche
2 fedd hvitløk
Sitron
Blåmuggost
1 pære
1 potet i tynne skiver
Pinjekjerner
Dryss av Trøffeltang Salt

Directions:

1)
Klargjør pizzadeigen. Tilsett litt Simply Seaweed i deigen for ekstra god smak og næring.
2)
Hakk hvitløk, og klem litt juice fra en sitron i et beger med crème fraîche. Bland godt, og smak til med salt og pepper. Smør blandingen på utkjevlet pizzadeig.
3)
Fordel tynne skiver av pære og poteter oppå laget med crème fraîche.
4)
Dryss over smuldret blåmuggost, pinjekjerner og trøffeltang salt.
5)
Forvarm ovnen til 255 grader og stek pizzaen i 15 til 20 minutter.
6)
Nyt!

Oppskrifts produkt

Den unike smaken av trøffeltang blandet med norsk havsalt. Trøffeltangsalt har smaksnoter av hvite trøfler og østers – det er ingen annen smak som det! Dette veganske, glutenfrie saltet er for den sanne matelskeren. Trøffeltang er spesielt smakfull når den brukes sammen med fett som smør, fløte og olje. Pakket med null plast og med et prisvinnende design, er dette produktet en fantastisk gave.
117kr156kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss