0

Sukkertare sjokoladeskjeks

Nydelige kjeks med sjokolade og tare
Den perfekte kosen for helgen!

Ingredients:

115 g mykt smør
150 g sukker
1 egg
235 g mel
½ ts salt
½ ts bakepulver
½ ts natron
150g mørk sjokolade, hakket
3 ts malt sukkertare, evt bruk en av tangsjokoladene våre i stedet
ekstra Arctic Seaweed Salt for å strø før kjeksene

Directions:

1)
Forvarm ovnen til 180 grader, evt 160 grader på varmluft. Gjør klar to bakeplater med bakepapir.
2)
Pisk smør og sukker i en stor bolle til det er hvit og kremet konsistens. Knekk inn egg og bland godt.
3)
Sil inn mel, bakepulver, natron og salt.
4)
Grovhakk sjokoladen og vend i røren.
5)
Form kjeks med spiseskje, og sett på kakebrettet. Sørg for at det er godt med rom mellom hver kjeks, ettersom de flyter utover når de blir varm. Stek i 12 til 14 minutter, eller til de er lett gylden.
6)
Avkjøl på rist og nyt med litt vaniljeis eller alene.

Oppskrifts produkt

Kvalitets sjokolade fra vår venn og prisvinnende sjokolade maker Craig Alibone.
Mørk sjokolade laget av sjeldne kakaobønner fra madagaskar. Friske toner av røde bær kombinert med den dype umamismaken fra røstet sukkertare.
Hvit sjokolade med avrundet sødme, hint av fersk melk og delikat vanilje. Toppet med friske bringebær og sølflak fra Lofoten. En uimotståelig kombinasjon som raskt blir en favoritt – dette er sjokoladen du aldri får nok av.
122kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss