0

Pizza med blåmuggost, trøffeltang og pære

Pizza recipe
Pizza med blåmuggost, trøffeltang og pære. En frisk vri av den tradisjonelle pizzaen.
50 minutter

Ingredients:

Crème fraîche
2 fedd hvitløk
Sitron
Blåmuggost
1 pære
1 potet i tynne skiver
Pinjekjerner
Dryss av Trøffeltang Salt

Directions:

1)
Klargjør pizzadeigen. Tilsett litt Simply Seaweed i deigen for ekstra god smak og næring.
2)
Hakk hvitløk, og klem litt juice fra en sitron i et beger med crème fraîche. Bland godt, og smak til med salt og pepper. Smør blandingen på utkjevlet pizzadeig.
3)
Fordel tynne skiver av pære og poteter oppå laget med crème fraîche.
4)
Dryss over smuldret blåmuggost, pinjekjerner og trøffeltang salt.
5)
Forvarm ovnen til 255 grader og stek pizzaen i 15 til 20 minutter.
6)
Nyt!

Oppskrifts produkt

Norsk høykvalitets havsalt med en overraskende smak fra havet. Trøffeltang salt har smaks noter av hvite trøfler og østers, som er en spennende kombinasjon for den som liker å utforske og eksperimentere med gode smaker hjemme på kjøkkenet.
Gir en luksuriøs dybde til rettene dine. Perfekt til pizza, pasta og andre retter som tradisjonelt toppes med trøffel.
109kr 156krPrisområde: 109kr til 156kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss