0

Tang tartar

bread with avocado and seaweed tartare
Plantebasert tartar med tare – en fin canapee, frokost eller forrett.
Smakfull og vegansk tartar til hele familien.
15 Minutter

Ingredients:

2 ss Simply Seaweed
1 ss kapers
3 ss hakkede syltede agurker
1 liten rødløk
1 hvitløksfedd
2 ss olivenolje
1 ss seasamolje
1 ts soyasaus

Directions:

1)
Bløtlegg Simply Seaweed i vann i ti minutter.
2)
Finhakk kapers, syltede agurker, løk og hvitløk.
3)
Sil vannet av tangen og bland dem med alle de andre ingrediensene.

Oppskrifts produkt

Arctic Ocean Greens er et rent tangdryss av wakame( butare) og søl, uten tilsatt salt. Denne smakfulle blandingen er rik på umami og løfter smaken i ethvert måltid. Den passer ypperlig til sjømat, supper og gryter, samt i brød og bakst. Du kan også bruke den i smoothie, grøt eller yoghurt. Et ideelt alternativ for deg som vil redusere saltinntaket uten å gå på kompromiss med smaken. Spesielt populær blant veganere og vegetarianere som ønsker en dyp umami smak og et ekstra næringsboost.

96kr 147krPrisområde: 96kr til 147kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss