0

Risburger med tang

Vegansk risburger med masse smak! Vårt røkte taresalt gir ekstra god smak til den plante-baserte burgeren.
Deilig, sunn risburger med plantebaserte ingredienser. Bedre for miljøet og bedre for deg!

Gir ca 4 burgere
90 Minutter

Ingredients:

4 ss Simply Seaweed + 8 ss vann
2 ss malt linfrø + 6 ss vann
2 dl kokt ris
1 løk
3 hvitløksfedd
1 gulrot
0,5 dl havremel / malt havre
2 ss soyasaus
1 ss sitronsaft
1 dl solsikkefrø
olivenolje
en klype røkt paprikakrydder
En klype Smokey Seaweed Salt
Pepper etter ønske

Directions:

1)
Bland Simply Seaweed med 8 ss vann og linfrø med 6 ss vann. Sett til side.
2)
Rist solsikkefrøene i en tørr panne, og sett til side.
3)
Finhakk løk, hvitløk og gulrot. Stek i en panne med litt olivenolje.
4)
Bland alle ingrediensene i en stor bolle og la blandingen avkjøles i kjøleskapet i minst 30 minutter.
5)
Fukt hendene dine og form burgere. Hvis burgere faller fra hverandre kan du tilsette litt mer havremel.
6)
Stek burgere på en panne med litt olivenolje på middels varme, ca. 2 minutter per side. Kan evt stekes i ovn på 180 grader i 20 minutter eller til de er gyldenbrun.

Oppskrifts produkt

Norsk høykvalitets havsalt blandet med bøkvedrøkte wakame flak. Dette saltet har en rik, røykfylt smak av åpen flamme som løfter både kjøtt, grønnsaker og vegetarretter. Wakame flakene røykes med bøketre etter tradisjonelle metoder for å gi en dyp og naturlig aroma.
Bruk det som et smaksrikt bordsalt til egg, kjøtt og grønnsaker, eller bland det i olje for å lage en fyldig marinade. Perfekt til å tilsette på stekte poteter, i burger eller drysse over pizza for en enda rundere og mer kompleks smak.
 
96kr 147krPrisområde: 96kr til 147kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss