0

Risburger med tang

Vegansk risburger med masse smak! Vårt røkte taresalt gir ekstra god smak til den plante-baserte burgeren.
Deilig, sunn risburger med plantebaserte ingredienser. Bedre for miljøet og bedre for deg!

Gir ca 4 burgere
90 Minutter

Ingredients:

4 ss Simply Seaweed + 8 ss vann
2 ss malt linfrø + 6 ss vann
2 dl kokt ris
1 løk
3 hvitløksfedd
1 gulrot
0,5 dl havremel / malt havre
2 ss soyasaus
1 ss sitronsaft
1 dl solsikkefrø
olivenolje
en klype røkt paprikakrydder
En klype Smokey Seaweed Salt
Pepper etter ønske

Directions:

1)
Bland Simply Seaweed med 8 ss vann og linfrø med 6 ss vann. Sett til side.
2)
Rist solsikkefrøene i en tørr panne, og sett til side.
3)
Finhakk løk, hvitløk og gulrot. Stek i en panne med litt olivenolje.
4)
Bland alle ingrediensene i en stor bolle og la blandingen avkjøles i kjøleskapet i minst 30 minutter.
5)
Fukt hendene dine og form burgere. Hvis burgere faller fra hverandre kan du tilsette litt mer havremel.
6)
Stek burgere på en panne med litt olivenolje på middels varme, ca. 2 minutter per side. Kan evt stekes i ovn på 180 grader i 20 minutter eller til de er gyldenbrun.

Oppskrifts produkt

Norsk havsalt av høy kvalitet blandet med flak av bøkvedrøkte butare. Røkt tangsalt har den rike, røykfylte smaken av åpen flamme, tilført næringsstoffene fra Polhavet. Vi har røkt butare med bøketre etter tradisjonelle metoder for å skape en fantastisk aroma og smak. Fungerer utmerket som et smaksrikt bordsalt, eller bland det i olje for å lage en røykfylt marinade. Den rike, flammegrillede smaken av åpen ild til fingerspissene. Bruk den som en tørr rub for kjøtt eller grønnsaker, i marinader eller for å forvandle dine hjemmelagde burgere. Pakket med null plast og et prisvinnende design, er tangsaltene våre en fantastisk gave til matelskere.
96kr147kr
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss