0

Honningglaserte sukkertare

honey glazed sugar kelp
Denne enkle honningglaserte sukkertare er en sprø tangsnacks med rik umami smak! Server sammen med mørk sjokolade, tørket frukt og nøtter for en deilig og uvanlig snack. Oppbevar i en lufttett beholder for å holde den sprø.

Ingredients:

25g tørket sukkertare
Nøytral olje
Honning

Directions:

1)
Forvarm ovnen til 160C.
2)
Ha oljen og honningen i en liten bolle og varm noen sekunder i mikrobølgeovnen. Rør til kombinert.
3)
Kle et stekebrett med papir. Plasser bitene av tørket tare på brettet, og pensle deretter begge sider med olje- og honningblandingen.
4)
Stek i 4 minutter, snu og stek i ytterligere 4 minutter på den andre siden.
5)
La avkjøle før du nyter.

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss