0

Tangeriet, vår unike pop-up restaurant i Lofoten

Vi har ønsket velkommen til en helt spesiell matopplevelse denne sommeren i sesongens pop-up restaurant. Vår internasjonale kokk, Jacek Kukiełka, tryllet med tang i sin 4 retters smaksmeny.
 
Lofoten Seaweed forene verdens beste sjømat med verdens eldste mattradisjoner.

Jacek har lidenskap for lokale råvarer og sanking i naturen. Han har 14 års erfaring fra alle verdens hjørner, bl.a Japan, Vietnam og Michelin restaurant i Finland. Han har en unik måte å kombinere asiatiske og nordiske smaker – som er Lofotens Seaweeds egen signatur.
 
På menyen finnes det lokalmat og håndhøstet tang fra Nappstraumen. I løpet av kvelden blir du kjent med ulike arter, inkludert kokkenes favoritt trøffeltang, søl – vikingenes ølsnacks og butare med lange brukstradisjoner hos både folk og fe.

Selv om vi nå offisielt har stengt sommerens braksuksess, med 5-stjerners vurdering på TripAdvisor, er vi glad for å annonsere at vi vil holde åpent hele sommeren for grupper og arrangementer!
 
Velkommen til en enestående smaksopplevelse i vårt sjarmerende lokale på Napp.
 
@tangerietlofoten
 
For reservasjon trykk knappen nedenfor:

tangeriet head chef