fbpx
International
shipping
0
-->

Trøffeltang-carbonara

Trøffeltang-carbonara

Denne oppskriften tilsvarer fire porsjoner.
Ingredienser:

  • 500 g spagetti
  • 2 ss olje
  • 2 egg og 2 eggeplommer
  • 50 g revet parmesan
  • 1 ss trøffeltang salt
  • 1 ts pepper

Fremgangsmåte:

  1. Kok pastaen.
  2. Sett en panne på høy varme og tilsett olje. Tilsett trøffeltang når det er ordentlig varmt og la det frese i noen få minutter.
  3. Visp sammen parmesan, egg, ekstra eggeplommer og pepper i en egen bolle.
  4. Sil vannet av pastaen når pastaen er ferdigkokt, og spar litt av kokevannet.
  5. Hell pastaen over i pannen med oljen og trøffelsaltet. Sett pannen til side og la avkjøle. Bland inn parmesan og egg. Tilsett litt av vannet som er igjen etter kokingen og bland sammen til en kremet konsistens.
  6. Dryss over parmesan og litt trøffelsalt.
Select your currency
EUR Euro