3 ts malt sukkertare, evt bruk en av tangsjokoladene våre i stedet
ekstra Arctic Seaweed Salt for å strø før kjeksene
Directions:
1)
Forvarm ovnen til 180 grader, evt 160 grader på varmluft. Gjør klar to bakeplater med bakepapir.
2)
Pisk smør og sukker i en stor bolle til det er hvit og kremet konsistens. Knekk inn egg og bland godt.
3)
Sil inn mel, bakepulver, natron og salt.
4)
Grovhakk sjokoladen og vend i røren.
5)
Form kjeks med spiseskje, og sett på kakebrettet. Sørg for at det er godt med rom mellom hver kjeks, ettersom de flyter utover når de blir varm. Stek i 12 til 14 minutter, eller til de er lett gylden.
6)
Avkjøl på rist og nyt med litt vaniljeis eller alene.
Oppskrifts produkt
Sugen på sjokolade? Denne mørke herligheten kan nytes med god samvittighet. Håndlaget av Craig Alibone som kombinerer Manjari 64% sjokolade med håndhøstet sukkertare fra Lofoten. Resultatet er en rik sjokolade med et hint av salt og et høyt innhold av magnesium.