fbpx
0
-->

Gulrot- og sukkertarekake

Smakfull gulrot- og sukkertarekake
Perfekt høstkake – og de andre sesongenei året! Full av krydrig smak og friskt fyll.

Gir ca 6 porsjoner.

Ingredients:

4,5 dl mel
2 ss bakepulver
2 ts vaniljepulver
2 ts kanel
2,5 dl olje
1 dl hvitt sukker
1,5 dl brunt sukker
4 egg
7 dl revne gulrøtter
15 gram stekt og malt sukketare
2 dl valnøtter
0,5 dl rosiner
Glasur:
200 g Philadelphia kremost
4 ss melis
2 ts vaniljesukker. Valnøtter til pynt

Directions:

1)
Bland mel, bakepulver, vaniljepulver og kanel i en bolle.
2)
Pisk egg og sukker til eggedosis i en egen bolle.
3)
Finn frem en stekepanne og tilsett olje. Vent til stekepannen er ordentlig varm, og tilsett sukketare. Stek tangen til den har en gylden brunfarge.
4)
Kutt eller knus tangen til små biter.
5)
Bland forsiktig tang inn i eggedosisen, og la den hvile i 5 minutter.
6)
Rør det tørre inn i den våte blandingen.
7)
Tilsett gulrøtter, valnøtter og rosiner.
8)
Hell blandingen i kakeformen og sett den i ovnen. Stekes i en time på 180 grader.
9)
Lag Glasuren:
10)
Pisk kremost, melis og vaniljesukker til den er hvit og luftig.
11)
Smør glasuren over kaken når den er avkjølt.
12)
Dryss på melis og valnøtter.
13)
Nyt en deilig frisk kake!

Oppskrifts produkt

Vegansk tangdryss bestående av våre favoritter – søl og butare. Et smakfullt og næringsrikt dryss om er en perfekt superfood!
kr145.00
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss
[]
×
Enter your email to add this item to cart

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×