Skjær løk og hvitløk. Stek det til det blir gyllenbrunt.
Tilsett buljong og ris. La småkoke i 20 minutter på svak varme til risen er myk. La risen avkjøle.
Mens risen avkjøles, bland mozzarella, fontina, hakkede valnøtter og nori i en bolle.
Pisk egg, og rør inn den tempererte risen. Bland inn to tredjedeler av brødsmulene og parmesan.
Finn frem en tallerken og hell i resten av brødsmulene.
Bruk hendene til å lage risboller. Trykk deretter tommelen inn i midten av risbollen, og ha i 2 ts av valnøtt- og osteblandingen. Trykk sammen ballen og rull den først i egg, så i brødsmulene. Gjør dette med hele risblandingen.
Avkjøl risballene i kjøleskapet i 1 time for best mulig resultat.
Når risballene er avkjølt, kan du varme opp en stekepanne med olje. Vent til at stekepannen er helt varm. Du kan teste varmen ved å legge en av arancini-ballene dine i pannen. Når oljen begynner å boble rundt kantene, er det klart.
Friter risballene i 3 til 4 minutter til de er gylne og sprø.
Nyt!
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website: Our Privacy Policy