fbpx
0
-->

Arancini – fylte risottoboller med tang

Nydelige risottoboller med tang
Denne oppskriften gir deg ca 16 boller

Ingredients:

1 løk
2 fedd hvitløk
7 dl buljong
2 dl risottoris (Carnaroli eller Arborio)
2 ss valnøtter
1 dl mozzarella
1 dl fonitaost
2 ss nori
2 egg
1 dl parmesan
3 dl brødsmuler Stekeolje

Directions:

1)
Skjær løk og hvitløk. Stek det til det blir gyllenbrunt.
2)
Tilsett buljong og ris. La småkoke i 20 minutter på svak varme til risen er myk. La risen avkjøle.
3)
Mens risen avkjøles, bland mozzarella, fontina, hakkede valnøtter og nori i en bolle.
4)
Pisk egg, og rør inn den tempererte risen. Bland inn to tredjedeler av brødsmulene og parmesan.
5)
Finn frem en tallerken og hell i resten av brødsmulene.
6)
Bruk hendene til å lage risboller. Trykk deretter tommelen inn i midten av risbollen, og ha i 2 ts av valnøtt- og osteblandingen. Trykk sammen ballen og rull den først i egg, så i brødsmulene. Gjør dette med hele risblandingen.
7)
Avkjøl risballene i kjøleskapet i 1 time for best mulig resultat.
8)
Når risballene er avkjølt, kan du varme opp en stekepanne med olje. Vent til at stekepannen er helt varm. Du kan teste varmen ved å legge en av arancini-ballene dine i pannen. Når oljen begynner å boble rundt kantene, er det klart.
9)
Friter risballene i 3 til 4 minutter til de er gylne og sprø.

Oppskrifts produkt

Vegansk tangdryss bestående av våre favoritter – søl og butare. Et smakfullt og næringsrikt dryss om er en perfekt superfood!
kr145.00
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss
[]
×
Enter your email to add this item to cart

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×