fbpx
0
Fri frakt for order over 300kr i Norge
NO EN

Restaurant Tangeriet

I 2021 åpnet vi for første gang dørene til restauranten vår Tangeriet. Etter et suksessfullt første år byr vi dere hjertelig velkommen til å kose dere med vår spennende, tang-baserte meny.

tangeriet head chef

Sjefskokk Jacek Kukielka er talentet bak Tangeriet. Jaceks fargerike fortid med erfaringer fra michelinstjernerestuarnater, tibetansk tempelmat, og koreansk grill, har gitt ham unike synsvinkler og erfaringer til å puste liv i vårt tangbaserte restaurantkonsept.

Vår sesongbaserte meny endres daglig, avhengig av hva slags råvarer som er tilgjengelig. Målet er å jobbe med naturen for å skape en enestående spiseopplevelse. Driften vår er zero-waste, hvilket vil si at hver eneste plante eller kjøttstykke som kommer inn gjennom kjøkkenet, vil bli dratt nytte av på en eller annen måte. Du kan forvente forrykende tang-retter som vil overraske, glede og kanskje til og med utfordre dine tidligere oppfatninger!

Vi har et intimt og koselig lokale på Napp. Restauranten ser ut over Nappstraumen, en av verdens sterkeste tidevannsstrømmer, og hjem til den viltvoksende tang- og taren dere får servert på tallerkenen i vår smaksmeny.

Tangeriet ligger på Flakstaveien 73, 10 minutter fra Leknes langs E10 mot Å.

Finn oss på Facebook med @tangerietlofoten. Det er mulig å booke for private sammenkomster.Lofoten Seaweed – Tangeriet er anbefalt av Restaurant Guru i 2022. Prisen er tildelt basert på gjennomgående gode kundeanmeldelser. Vi er utrolig glade for at vårt harde arbeid gjennom 2021 har blitt lagt merke til, og at vi kan fortsette å spre tangglede i 2022!

Recommended
2022
Lofoten Seaweed – Tangeriet Restaurant Guru

Reviews of Tangeriet

Lucky enough we landed in an inferno of food and gin last night!

This is a place that should be bucket-listed by everyone travelling trough Lofoten.

Someone said the food was world class, and it really is!

Sotra, July 11th 2021

Tangeriet is really worth the visit when going to Lofoten. The food was amazing and the people working there was super nice and service minded. I really recommend eating at Tangeriet.

Mathilde, July 28th 2021

Visited with friends and had the 5-course menu, which offered a pleasant journey through fresh and delicious servings, all including seaweed in different forms; fresh, dried, as seasoning, pureed and infused in oil. Very creative thinking by the chef! 

Ingride, July 7th 2021
[]